Hjälp...! Nu är jag inbokad!

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Pellis, 16 maj 2005.

 1. Pellis

  Pellis Medlem

  Vad har jag gett mig in på? Nu är jag inbokad och fick flygstolarna för 1.195:-/st. Ingen mat kunde jag få eftersom jag bokade så sent.
  Någon fler som åker med DK 183 på onsdag?
  Min 3 1/2 sitter allt annat än still, får väl söva honom med lite "viiin" *ler*.
  Nu måste jag sätta fart med allt som ska fixas! Vi höres!
   
 2. mysan

  mysan Medlem

  Sorry Pellis! Vi åker med AEA 756 (Sturup). Annars kunde jag kanske erbjuda två kanonbarnvakter på själva flygplatsern.[V] Men visst ska det bli skönt! Vilken lyx för dig som slipper den långa väntan innan resan! Två dagar är ju inget mot oss som väntat i 100-massor!!!
   
 3. ewat

  ewat Medlem

  Ha en jättetrevlig semester. :)
  Själv längtar jag ner men det dröjer tvyärr.
  ewat
   
 4. Pellis

  Pellis Medlem

  Attans vad synd Mysan, för barnvakter hade jag säkert behövt. Han är urgo min lilla kille men som sagt pratar som en turbotrut och springer hellre än går! Men han VET (?) att man ska sitta still på ett flygplan annars kanske kaptenen kastar ut mig på vingen. Nåja, vi laddar med DVD-filmer, gameboy och sen får vi hoppas att han somnar en sväng.
   
 5. swimmer

  swimmer Medlem

  Hej Pellis!!
  Jag skall också flyga med DK 183 (=MyTravel Airways kl. 07.30 på onsdag). Jag får hålla utkik efter en mor med en 3,5:a. Jag skall ner till Playa del Ingles för att göra klart med lägenhetsköpet. Vart skall ni bo någonstans?

  swimmer
   
 6. Pellis

  Pellis Medlem

  Hej Swimmer! Vad spännande med lghköp, det avklarade vi förra sommaren med besök hos notarien och polisen. Ja du lär säkert se mig och min son, framförallt lillen som är blond och bara lyser bus. Själv är jag lång med lockigt tjockt hår (lite guldbrunt). Åker du helt själv? Jag har massor att göra idag! Just, vi bor i San Agustin på Rocas. Vart ska du bo? Eller vart har du köpt?
   
 7. swimmer

  swimmer Medlem

  Hej igen Pellis !!
  Jag åker ner ensam. Har besökt Playa del Ingles ett antal ggr, så jag har en del bekanta och vänner där. Lägenheten jag skall köpa är på KOKA's 8:e våning med magnifik utsikt mot Kasbah. Själv är jag en kortväxt kille, men bredaxlad (=tack vare simträningen..*ler*). Håret är kort och blont.
  Jag har precis som du en massa saker att göra idag, men det är härligt. Man går som på moln.
  Bor du på Rocas Rojas?? Jag kollade in hemsidan på adressen http://www.rocasrojas.com/ . Det ser fint ut.

  swimmer
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis