Hjärtat klappar extra för Gran Canaria idag!

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Pellis, 14 februari 2007.

 1. Pellis

  Pellis Medlem

  Idag, på Alla Hjärtans Dag skickar jag en stor kram till alla GC älskare! Tänk om man hade fått sätta sig på planer ner idag, flygbolagen bjuder säkert på chokladhjärtan idag!!!

  Glöm inte bort Era Käresta!
   
 2. stalle

  stalle Medlem

  Hjärtat klappar lite mindre för GC efter hemkomsten tyvärr. Vi hade regn och kallblåst 5 dagar av 7 vilket kanske spätt på lite av kritiken ;) men så här års är det ju vädret extremt instabilt.
   
 3. Pellis

  Pellis Medlem

  Men oj oj vad det låter trist, tråkigt och avskyvärt! Nu vet jag inte hur många gånger du har varit på Gran Canaria men jag var väl nästan av samma åsikt som du efter första gången jag hade besökt ön.

  Ingen människa är sämre än att man ger saker och ting en andra chans, det gjorde jag i alla fall...

  Jag är ingen älskare av Bahia Feliz och absolut ingen älskare av maten på restuarangerna, dessutom är det på "egen risk" som man åker i januari.Enligt min mening är bästa tiden på Gran Canaria slutet av mars - oktober, de övriga månaderna är bonus om du har fint väder.
  Gran Canaria har mycket mycket mer att ge! Hade ni haft fint väder i 7 dagar tror jag din inställning hade varit annorlunda...
  Jag tycker synd om er, för det kostar ju trots allt en slant att åka i väg men mitt råd är att du till nästa resa tar reda på mer om stället ni tänker besöka och utökar tiden till 14 dgr, samt lägger till 20-30.000:- i reskassan så kommer ni mkt längre än till Gran Canaria och Bahia Feliz. Dessutom ett bra mycket bättre hotell/lägenhet.
   
 4. xerxses

  xerxses Medlem

  Joo du Pellis...:)

  du har helt rätt jag har också varnat för vädret under de kritiska månaderna därnere..(hade själv lite otur) reser aldrig med hela familjen den årstiden visst är det viktigt man blir så nedstämd... och speciellt vi nordbor som adrig får se solen under en tre fyra månader nästan....
  Stalle låter ungefär som de andra familjerna man hade sällskap med hem på planet..

  Men som sagt vi får väl varna familjerna här igen som vill boka att det är gambling med väder och vind dec jan feb speciellt..

  Själv drack jag mig glad i det dåliga vädret...solen finns i glaset..tequila sunrise t.e.x..oj nu tror alla att Xerxses är alkis...ja men bara därnere...:D[8D]:)
   
 5. anneghost

  anneghost Medlem

  Mars månad runt den 20 brukar jag åka och hittils så har vi haft tur med vädret, får väl se hur det blir denna gång :)

  Annelie
   
 6. akoi

  akoi Medlem

  Det är ju lätt att deppa ihop om vädret är dåligt....men när vi var där var det ca:50% mulet och regn 50% sol.Dom dåliga dagarna hitta vi på annat,hyrde bil,for till Atlantico m m och eftersom jag inte direkt är nån stor solare så vart det faktiskt i slutändan ganska bra..skulle aldrig sitta å bli sur och deppig när man lagt ut 20-30 000 kr för resan..nää...finns alltid nått positivt att hitta på...o har man som jag bott större delen av mitt liv norr om polcirkeln så är väl inte lite regn och +15 grader fy skam..:)
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis