Hmmmm vädret

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av anneghost, 13 mars 2007.

 1. anneghost

  anneghost Medlem

  Om man kollar väderprognosen för Gran Canaria, så ser den inte så rolig ut. Ni som är där och ev. läser på forumet kan ni vara så snälla och informera om läget :) Det är en vecka kvar tills jag ska ned och jag har ju beställt vackert väder!!!!!

  Annelie
   
 2. Janneman

  Janneman Medlem

  Hoppas ju på bra väder, min dotter skall till PDI den 21/3 o man vill ju att härlig väder infinner sig..
   
 3. anneghost

  anneghost Medlem

  Det är samma datum som vi åker. Vi får hålla tummarna.  Annelie
   
 4. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Nä det ser verkligen inte lovande ut[xx(][xx(] vi få hoppas på att det ändrar sig....för det kan det ju göra[8D]

  Anneli
   
 5. anneghost

  anneghost Medlem

 6. Janneman

  Janneman Medlem

  Hallå medborgare och GC älskare. Jag tycker att vi alla skall gå ut, vända oss i sydsydsydvästlig riktning och samtidigt kl 12 hela veckan BLÅSA så att alla moln i, runt och i närheten av Gran Canaria försvinner... Kom igen!!
   
 7. anneghost

  anneghost Medlem

  haha du är bra rolig du :) Skulle ni göra det för oss som åker ned snart :)

  Annelie
   
 8. xerxses

  xerxses Medlem

  Ajdå Annelie..[:0]

  Du ska väl inte ha sådan otur som vi..det önskar man inte sin värsta ovän en gång...:)
  Själv frös man som en bonnhund på natten..vi var ett antal pers så filtarna räckte inget vidare..och på La Galea är dom snåla med sånt..

  Här kommer lite tips för att hålla värmen på natten om du skulle få problem...[8D][8D]
  Se till att du tar med dig en bunt Dagen Nyheter...de är ganska tjocka och bra..själv låg man invirad i La Stampa och El mundo..inget vidare..lite tunna..visserligen ser man ut som en uteliggare men det estetiska kan vi inte ta någon hänsyn till nöden har ingen lag...:D[8D]

  Annars får du ta allt lösöre som finns till hands duchdraperiet gardiner också vidare..kanske någon mer har något tips..ha ha??:D:)

  Men så illa ska du väl inte få det Annelie..hoppas jag...:D
   
 9. anneghost

  anneghost Medlem

  Jag tror nog inte att jag kommer att frysa :) får väl värma mig med min man :D .

  Det beror lite på vilken prognos man tittar på, hittade en där det visade åtminstonde 24 grader varmt och det gillar jag, men då var det visserligen mulet men i Las Palmas. Det är så här varje gång man ska ned, man börjar att titta på prognoserna en vecka innan och blir orolig för det ser inte ut så som man vill att det ska göra..... så sitter man där och oroar sig på planet ned och möts av en sol....

  Om man sedan tittar på satillitbilder så ser man att det är ett område som har placerat sig runt Kanarieöarna men den kan väl inte ha vuxit fast där..... men det är väl det som Janneman tycker att vi ska blåsa bort denna vecka :) Om vi lyckas med det så bjuder jag på rom när jag kommer hem ;)

  Tack ändå för dina råd xerxses :D
  Annelie
   
 10. Riggan

  Riggan Medlem

  Hej Annelie!
  Jag håller bägge tummarna för att du ska få samma underbara väder som jag hade där nere.
  Jag försökte förankra solen så att ni alla som kommer efter mig får ta del av den. Om jag sedan inte har lyckats så blir jag ledsen för er skull.
  Jag vill ju inte att ni ska få så bedrövligt väder som stackars Xerxses hade[V]. Men ett gott hade det ju med sig Xerxses, du diktade ju till och med lilla mig[:I].
  Kunde inte låta bli att tänka på dig när jag låg och njöt i sanden. Jag hoppas att du kände lite av mina tankar, eller[?].
  Innan vi åkte ner så idiotkollade jag varenda vädersite. De lovade regn var och varannan dag. Men med facit i hand stämmde det inte alls. Vi hade ju klarblå himmel i 14 dagar.
  Så, jag hoppas att det blir så för dig också Annelie
  Hoppas verkligen du får en skön semester och att du får må bra fram för allt.
  Kram

  Riggan
   
 11. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Annelie, vi får verkligen hoppas att det ändrar sig tills ni kommer ner! Vi får väl hjälpas åt att blåsa bort molnen åt Er![:p]:D

  Cina, hur mycket mer? i flera dagar? det låter inte bra alls[xx(]

  Bra tips xerxses!;)

  Anneli
   
 12. Cina

  Cina Medlem

  Pratade nyss med en släkting, det har åskat under hela dagen och ett riktigt oväder. Hon hade inte tittat på nyheterna idag .får hoppas det drar bort snabbt. Det är så här under våren, lite osäkert med vädret.Håller tummarna för dig..
   
 13. anneghost

  anneghost Medlem

  Min man har en arbetskamrat som kommer hem på lördag, får höra hur han har haft det. Men egentligen så har ju inte dagens väder eller det väder som de har där nere nu någon betydelse när jag kommer ned. Det är ju framtidens väder som är viktigt :) om man tittar på en satellitbild så ser man att det ligger ett stort molnområde över öarna, och drar det bort lagomt tills jag ska ned så kan vi ju ha tur med vädret.

  Det verkar som det ändå har varit hyfsat väder i San Agustin, temp har legat runt 23 grader i dag och det ser ut som det har varit sol......
   
 14. anamogán

  anamogán Medlem

  Annelie & Anneli: Jag tror att detta oväder kommer att gå över för att när ni anländer vara sol och varmt! Håller tummarna för er!

  /Anna :)
   
 15. Janneman

  Janneman Medlem

  Xerxses, vad ser jag? HAde ni kallt på rummet?? Hade ni inte betalat bränsletillägg?? lol
   
 16. anneghost

  anneghost Medlem

  Canaria:

  tack, det känns lite mer uppmuntrande :) Det är vad jag har förstått också när jag har läst prognosen och vädret på spanska. Det måste ha kännts konstigt första tiden för dig med de olika årstiderna. Här i Sverige är ju det en sådan skillnad mellan de olika årstiderna. Jag tycker det är intressant att läsa era upplevelse ni som bor där nere eftersom det är en liten dröm som finns i mitt bakhuvud att en dag kanske jag flyttar..
  Annelie
   
 17. xerxses

  xerxses Medlem

  Sablar visste det var något jag glömnt Janneman...:D:D

  Kul att du tänkte på mig därnere Riggan...men du kanske mest var irriterad för att du fick städa efter oss..;)[:p]
   
 18. anneghost

  anneghost Medlem

  xerxses, tack för den elden :)

  Annelie
   
 19. xerxses

  xerxses Medlem

  Glööööömde..tack för korten Riggan..jättefina..och det var den solstolen...du hittade grattis..:):)[8D]
   
 20. anneghost

  anneghost Medlem

  Nu ska jag sluta tjata om vädret men vill bara säga att det ser positivare ut nu [8D];)
  såja, nu ska jag inte säga ett ord mer om vädret förrän jag är där nere :) Nästa vecka vid den här tiden har jag bikini på mig och njuter till 100%, men jag lovar att jag ska tänka på er :)

  Annelie
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis