holiday hotels

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av coconut, 21 september 2007.

 1. coconut

  coconut Medlem

  Sitter å kollar på holiday hotels hemsida..ska till 99 % åka i sommar oxå å funderade på att kanske åka me dessa efter att ha blivit tipsad här på forumet...vi ska åka 2 vuxna å 2 barn i 3 veckor i juli..när jag knappar indet kommer det upp ställen at bo på från 4300, det står totalpris..men e d verkligen för 4 personer, åker me en till vuxen som sagt å om vi splittar d så blir det ju bara ca 2000 per skalle...jag måste väl ha fattat fel...e det per person??
  MÅste va ett yxskaft, eller så kan jag skylla på åldern att jag e snurrig...:D[:p]

  Å dessutom..ni som rest me dessa, nåt hotell som ni rekommenderar?[^]
   
 2. ulrica

  ulrica Medlem

  Hej !
  Vi åkte med HH i februari , fungerade perfekt. Har bokat med dem igen till jul och nyår.
  Man tror inte först att priset stämmer, men det ÄR totalt !!
  Pengarna dras automatiskt från bankkortet 30 dagar före ankomst.
  Bra är ju att de har kontor i Stockholm om man vill ringa och fråga ngt. Tänk också på om du har barn under två år att inte räkna med den som barn , vi ringde till HH och de bokade in honom som infant = gratis på hotellet.
  Vi bodde och ska bo på Turbo Club i Maspalomas, superbra och prisvärt all inclusive !!

  Vart har ni tänkt åka ?

  Ha det så bra,
  Ulrica
   
 3. coconut

  coconut Medlem

  Jisses, det blir ju jättebra pris så ju...nåt ska man glädjas åt..ska kolla upp det som du skrev, fast vi vill nog inte ha alla måltider, nu i vinter har vi bara halvpension, det får räcka...har kollat på bla "balito beach", "club maspalomas bungalows" å sen ser tisalaya park ganska intressant ut..det enda kravet jag har e att mna ska kunna laga mat på rummet å att det finns barnpool så man kan "släppa" dom lite mer..(6 och 8 år)finns ju så många hotell..blir helst snurrig...[:p]:D
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis