Holiday Hotels

Diskussion i 'Boende på Gran Canaria' startad av Lavendel, 30 september 2006.

 1. Lavendel

  Lavendel Medlem

  Varför är Holiday Hotels borttaget från Kanarieforumet, någon som vet? Bara SunHotels finns kvar. Vi har bokat hotell med Holidays i Januari och jag blev lite orolig när jag såg att det inte finns med i Forumet längre. Är de inte pålitliga?! Hoppas någon vet något.Tack på förhand. Kramar Lavendel
   
 2. Webbred

  Webbred Medlem

  Jag tog bort förmedlingen till Holiday hotels eftersom det enligt dom inte varit några som bokat hotell efter klick på länk via kanarieoarna.nu.

  Det har dock ingen betydelse för de bokningar som ändå kan ha gjorts. Dessa sköts helt och hållet via Holiday hotels system. Har du bara fått bekräftelse från deras håll så bör det fungera.

  Eftersom det fungerat bra med förmedlingar till Sunhotels så satsar jag enbart på den tjänsten i fortsättningen.
   
 3. Lavendel

  Lavendel Medlem

  Tack för informationen. Det gick inte att boka via länken på kanarieoarna.nu, så jag ringde till Holiday Hotels och bokade direkt med dem och vi har fått bekräftelse från dem, så det ska nog gå bra.:)
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis