Hotell Africana PDI ?

Diskussion i 'Boende på Gran Canaria' startad av rufsrufs, 25 mars 2015.

 1. rufsrufs

  rufsrufs Medlem

  Hej! Har varit minst ett tiotal gånger på Gran Canaria , men aldrig i Playa del Inglés. För några månader sen bokade vi lägenhetshotellet Apartamentos Africana till i oktober-15. Ser på priset nu att hotellet gått upp ca 2000:- för två personer 1 vecka.

  Är det någon som bott på det hotellet? Läst på Tripadvisor o folk verkar nöjda. Men, jag tror mest på folket på detta forum.
   
 2. Bumpen

  Bumpen Medlem

 3. silverladyn

  silverladyn Medlem

  Känner till Africana ganska bra. Läget är toppen och säkerheten bra. De har grinden från gatan låst dygnet runt och bara hotellgästerna har nyckel till den. I ett par av husen, de mot gatan har man havsutsikt och kan se solen gå upp på morgnarna från balkongerna.
  Det är lite enklare husgerådstandard, men helt acceptabelt för några veckor. Jag vet till och med de som bott där flera månader varje vinter och även de har varit nöjda. Africana har alltid kostat lite mer än andra likvärdiga hotell, men varit värt det då man inte kan tänka sig ett bättre läge i Playa del Inglés.
   
 4. rufsrufs

  rufsrufs Medlem

  Tack snälla för infon.

  Vill att det skall bli så bra som möjligt eftersom maken fyller jämna år + att barn o barnbarn kommer ner o grattar. Men, de kommer INTE att bo på detta hotell. De väljer Lago Taurito eftersom det finns så mycket för barnen där.

  Vi blir väl totalt ca 20 personer som bor på Gran Canaria denna vecka på olika delar av ön. Tack igen!
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis