Hotellet Santa Fe i Playa del Ingles

Diskussion i 'Boende på Gran Canaria' startad av naima, 16 augusti 2006.

 1. naima

  naima Medlem

  Hej!

  Är det någon som hat bott på hotellet Santa Fe Bungalow i Playa del Ingles och kan berätta hur det är? Är det fräscht? Finns det poolbar? Är det centralt och nära till uteställen? Hur långt är det till stranden??

  Eller om ni har tips på andra hotell i PDI?
   
 2. torpare

  torpare Medlem

  Santa Fé är ett jättetrevligt hotell.

  Bungalows med egen uteplats av varierande storlek. Bra läge, nära det mesta. Två poolområden, det ena med poolbar.

  Enda nackdelen är att flera lägenheter är privatägda och det kan vara lite stojigt, särskilt kring påsk.
   
 3. 1947

  1947 Medlem

  Hej naima.
  Kan rekomenderas, rent och snyggt trevligt pool-område rena fräsha toaletter. Bra läge, inte för mycket oväsen.
   
 4. Riggan

  Riggan Medlem

  Hej!
  Vi har god vänner som de sista 3 åren bott på Santa Fé 4 veckor i sträck. Det tror jag inte de skulle göra om de inte hade tyckt det var bra.

  Vi var och hälsade på dem förra året och i år när vi var där nere samtidigt. Verkar vara ett trevligt område med flera pooler. Lite slitet men det tycker jag de flesta hotell är om man inte betalar mycket mer förstås.

  Annars såg det rent och snyggt ut i området. Nära till Playa del Inglés. kärnan där allt händer. Lite längre till stranden. Man gick rakt ner förbi Europeiska kyrkan, då kom man till hissen ner till stranden.

  Riggan
   
 5. klara

  klara Medlem

  Hej! Santa Fe är totalrenoverat i år, så där är säkert bra att bo. Även vi har tittat lite på det hotellet i resekatalogen. Men det får vänta till ett annat år. Vi åker snart till Meloneras. Det ska bli jätteskönt. Där var vi i fjol också. En hel underbar semesterort, om man vill ta det lite lugnt vill säga. Ha det! Klara
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis