Hur är vädret i november?

Diskussion i 'Las Palmas' startad av Björn, 5 april 2010.

 1. Björn

  Björn Medlem

  Vi planerar en speciell resa i november och undrar om någon med erfarenhet av Las Palmas kan berätta hur vädret är där, i november.
  Jo, vi har varit i Las Palmas förr, sommar, höst och vinter och de gångerna har det varit okej varje gång men det har varit dagsturer med shopping som huvudsysselsättning och då är inte solens strålar och temperaturen det primära. Eftersom det är minst en veckas vistelse som planeras denna gång bör vädret generellt vara mer än hyfsat. [8D]
   
 2. Bumpen

  Bumpen Medlem

  Vet inte hur det är i november. Men vet hur det brukar vara gemfört med sydsidan i januari. Och det är betydligt mer molniga dagar. Och även regnar det och blåser mer.
  Men sista min veckan i år var kanon. Sol och värme hela veckan. Och vi klarade oss från ovädret som härjade i syd och på andra kanarieöar!

  Men det nog som på sydsidan. Att det skiljer sig år från år. Och man måste ha lite tur :D Och när det blir en varm dag i LP. Så slår det om på 10 minuter. Och det blir jätte skönt på en gång!
   
 3. Björn

  Björn Medlem

  Ser ur som vi får släppa Las Palmas som huvudort för vår novemberresa, alla som tidigare talat så väl om staden har tydligen glömt hur vädret är, eller så är det ingen som varit där i november.
   
 4. Giggis

  Giggis Medlem

  Inte har jag glömt inte. Men man har ju ett annat liv utanför forumet också ;)

  Vädret i nov skiftar mycket från år till år. Nov 09 var det jättehärligt väder båda veckorna jag var där.Nån enstaka regnskur men det brukar gå över på några minuter.Tycker de är sköna för de rensar luften lite.
  Min erfarenhet , har varit i Las Palmas ca 25 ggr sen 77, är att vädret är mycket bättre i okt-nov än jan-feb.

  Hade tänkt skippa Las Palmas i vinter , men det går inte , åker den 17 nov igen :D

  Lena
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis