Hur fixa flytten dit ?

Diskussion i 'Boende på Gran Canaria' startad av d.f.import, 4 november 2004.

 1. d.f.import

  d.f.import Medlem

  Vi är en familj som funderar på att flytta till Gran Canaria. Säkert inte fel att se något nytt men det här med jobb och bostad är visst inte så enkelt. Hur får man info innan man åker ner ?
  Kanske någon som har testat att bo där och har tips till oss, vi är inne på San Augustin området eftersom svenska skolan ligger där.

  Dick m. familj
   
 2. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Det låter härligt att flytta dit...kolla www.airbnb.se
  Lycka till

  Anneli
   
 3. d.f.import

  d.f.import Medlem

  Tack Anneli för svaret, hade vi varit barnfria så vore det ju bara att åka ner och typ sova på stranden och hoppas att allt ordnade sig.
  På något sätt ska vi väl ta oss ner till livet vi vill ha i värmen, ni åker väl dit lite då och då ? Vi har väl varit där 2 ggr och bäst var grekiska restaurangen i San Augustin tycker vi.
  Ha det gott
  Dick & Heidi
   
 4. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Ja vädret på Gran Canaria är inte att klaga på, har inte varit där och INTE haft bra väder, får väl hoppas att vi prickar en bra vecka nästa år igen...Vi har inte varit på den Grekiska restaurangen men däremot på Sailor högst upp, där åt vi svärdfisk, den var god. Om ni åker till Playa del Ingles leta upp Casa Luis (är dålig på vägbeskrivningar tyvärr...) där får man garanterat god mat, fisken framför allt, om man nu tycker om fisk förståss...Vi har besökt Restaurang Aisia varje gång, sparade till och med en biljett där de på baksidan hade skrivit att vi skulle få en flaska vin nästa gång...det fick vi också, fast 3 år senare! Det kallar jag service!

  Anneli
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis