HUR luras dom?

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av kerstinj, 3 april 2006.

 1. kerstinj

  kerstinj Medlem

  Har inte hängt med riktigt på vilket sätt skojarna i GC luras?
  Ska ju dit i maj så man blir ju lite orolig.
  Kan någon berätta lite snabbt vad det är man skall akta sej för?[8D]
   
 2. rogman

  rogman Medlem

  Du bör akta dig för folk som vill skaka hand eller som vill att du ska "ta lotter". På dom är det alltid vinst men du måste följa med dom till hotellet för att få ditt "pris". Om du vinner nått så är det oftast en handduk eller t-shirt.
   
 3. Pellis

  Pellis Medlem

  Jag har väl egentligen aldrig heller förstått hur man kan låta sig luras i vuxen ålder! Påflugna människor är det värsta som finns och det är precis vad dom är...
  Om du använder ditt sunda förnuft och aktar dig för charmiga norrmän eller ngn annan skandinav som vill bjuda över dig en dag och kika på alla fantastiska alternativ till timeshare har du kommit långt. Om du dessutom tackar NEJ till en infoträff med bubbel har du kommer ännu längre, det är där jag tror själva hjärntvättningen börjar.
  Jag har en väldigt stor integritet och bestämda steg så jag har aldrig några problem med timeshare försäljare, däremot är jag alltid vänlig och ler...
   
 4. Riggan

  Riggan Medlem

  Det är just om dessa TIMESHARE-försäljare jag har skrivit om. Våran reseledare varnade oss för dessa tvåbenta kackerlacker. Ta aldrig emot en skraplott och säg bara vänligt men bestämt nej jag är inte intresserad. Vi har aldrig haft några problem under alla år vi varit där. De försökte första året (-98) när vi besökte paradisstranden ANFI beach. Men efter ett tag tröttnade de på oss och önskade oss en trevlig dag. Därför är det svårt för mig att förstå att folk känner sig lurade. Det varnas ju överallt om dessa skraplotter. TIMESHARE är perfekt för den som vill ha det men jag vill gärna känna mig fri och obunden. Ofta är TIMESHARE-anläggningarna helt fantastiska, men det finns ochså de försäljare som bara är ute efter våra pengar.
  Bästa vänner till oss hade en TIMESHARE-lägenhet på Teneriffa och tyckte det var bra men efter 10 år tröttnade de och sålde den efter som de inte reser varje år numera.


  Riggan
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis