Hur många här äger hus eller lägenhet på GC?

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Pjotre, 19 juni 2007.

 1. Pjotre

  Pjotre Medlem

  Vore roligt att få veta hur många här som äger ett boende där nere.

  Själv äger min familj ett "hus" i Monte Video i San Agustin. Åker dit och är där hela juli.. [8D]

  Hasta luego :D
   
 2. Pellis

  Pellis Medlem

  Jag har eget boende på Rocas Rojas, San Agustin och är också där nästan hela juli. Vi kanske möts någonstans? Det är många härifrån som ska ner i juli så man blir ju lite nyfiken på vilka alla är...när man har träffats här inne. Vår familj består av, förutom föräldrar, av 3 pojkar. De fyller i år 14, 12 och 6 år, är inga tysta stillsamma killar direkt.

  Var ligger Monte Video i San Agustin?
   
 3. ulrica

  ulrica Medlem

  Brukar ni hyra ut eller låter ni era hus stå tomma när ni inte är där ? Ni är kanske där väldigt ofta , eller ?
  Funderar också på att köpa ngt eget, men just nu kan vi inte utnyttja det så mkt som vi skulle vilja så då känns det som om det kostar för mkt.
  Har ni haft era hus länge och varför valde ni SA ?

  MVH Ulrica
   
 4. n/a

  n/a Medlem

  Vi går också i köpetankar. Har varit nere en vecka och bara åkt runt och tittat.San Agustin är ju lämpligt om man vill ha närhet till allt "svenskt".Tittade på en del bungalows på RR,vilket hundraområde har du?Vilket rekommenderar du?
  Vi åker ner 11/7 och stannar tre veckor på Sunwing A.
  Lite tid lägger vi nog på att söka efter något eget.Tips mottages gärna.

  solis
   
 5. Pellis

  Pellis Medlem

  Fördelen med Rocas är ju att det är så välskött och bra hus (vissa är ju slitna förstås). San Agustin är väl i sig rätt nedgånget men kommer att fräschas upp. Man får blunda för allt svenskt! Det är också bra för att det inte är så himla backigt, du har härliga promenadstråk och nära till Las Palmas, Maspalomas. Ju längre söderut man kommer är vädret visserligen bättre men man får det betydligt backigare. Detta är min åsikt - andra kan ju tycka helt annat.

  Vi hyr inte ut eftersom vi är där så pass ofta och alltid vill ha tillgång till huset men det är väl perfekt att göra det om inte har möjlighet att vara där så mycket just nu utan ser det som en framtidsplanering. Områdesmässigt på Rocas så har alla områden sina för-och nackdelar, själv bor jag i 300-området.
   
 6. Pjotre

  Pjotre Medlem

  Ja, vi får väl ha en röd ros i rockslaget eller nått så vi hittar varandra...:D
  Monte Video ligger om man kör höger i nya rondellen om du kommer från flygplatsen och sen tar direkt vänster och följer den vägen hela vägen runt upp på berget så är du på toppen av MV. Om du går rakt över bron från köpcentrat och ställer dig och tittar lite snett upp åt vänster så är MV det området som ligger på berget bredvid (till vänster= Monte Rojo området.

  Vi hyr aldrig ut då huset bebott av någon i familjen större delen av året. Min far älskar SA så det var han som bestämde, har väl haft det i 5 år.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis