Hyra via Internet

Diskussion i 'Boende på Gran Canaria' startad av Emtehed, 13 oktober 2004.

 1. Emtehed

  Emtehed Medlem

  Hej alla
  Vi är en familj på fyra personer (två i övre tonåren + två 55+) som åker till Arguineguin sista oktober (ett mycket trivsamt område).
  I år köpte vi resan redan i februari via Iberia (mycket billigt) sedan har via via Internet jagat ett bra boende (det finns hur många alternativ som helst men med skiftande grad av service)
  Vi fastnade för en uthyrare som heter Eva Steindal (utleieservice-gran canaria) som verkade vara mycket seriös.
  Vi återkommer när vi kommer hem med ett slutligt åtlåtande.

  Hälsningar från ett soligt Jämtland[8D]
  Jan E
   
 2. Björn

  Björn Medlem

  Hejsan Jan E med familj!
  Vi, dvs. jag och min familj väntar med stort intresse på er återkomst och ert utlåtande, vi har hittills bokat bungalows via resebolag och genom direktkontakt med ett hotell men aldrig via nån uthyrare på internet så....

  Med en önskan om att det är lika soligt i Arguineguin som i Jämtland!

  Björn
   
 3. jeanett

  jeanett Medlem

  Hej,

  Funderade också på att hyra privat i år, men beslöt oss ändå för charter (Green Beach). Hotellet verkar bra förutom att vi egentligen hatar höghus. Var i Arguineguin ligger dessa bungalows? Skulle vara kul att svänga förbi och titta när vi ändå är på plats. Vi har aldrig bott i Arguineguin förut, men stannat till flera gånger och gillar lugnet där. Har du tips på mysiga, bra restuaranger också så vore det jättebra!


   
 4. Emtehed

  Emtehed Medlem

  Hej Björn
  Här kommer en liten rapport (sent om sider).
  Vi bokade som sagt med Eva via www.utleieservice-grancanaria.com dels en Bungalow i Arguineguin en vecka dels en Bungalow i Playa Ingles en vecka (för våra ungdomars skull).
  Bungalow i Arguineguin, Canarios I, (mitt emot C/C Ancora) var fantastisk. Ny renoverad, nya möbler och rikligt utrustat kök (tänk bara teflonstekpannor som var PLANA i botten).Liten men fin uteplats, två solsängar, mm mm.
  Området är mycket lungt och grönt, flera mindre gemensamhets-pooler.
  Hyran för ett sådant korttidsboende var naturligtvis inte billig (två veckor kostar ungefär lika mycket som månadskostnaden vid långtidshyra).
  Bungalow heter Casa Sanne och finns på bild på deras hemsida.
  Vi sortrivs i Arguneguin nästa år kommer vi att bo i vår timesharelägenhet på Anfi Beach men 2006 kommer vi att anlita www.utleieservice-grancanaria.com igen.
  Nöjda hälsningar från en solbrun
  Jan E med familj
   
 5. Emtehed

  Emtehed Medlem

  Hej Jeanett
  Här kommer några tips på restauranger.
  -Bella Pasta vid Anfi anläggningen (ofta fullt men man kan gå dit först och boka bord och sedan ströva runt, missa inte att gå ut på den konstgjorda ön)
  -Canarios I med fantastisk Paella (ligger kvarterat före Casa Sanne)
  -Marino chico inne på C/C Ancora (familjärt/humor och god mat)
  -Det finns flera fina fiskrestauranger nära hamnen i Arguineguin (kolla var det är mycket folk).
  Hoppas ni kommer att gilla Arguineguin lika mycket som vi som återvänt dit (nästan) varje år sedan 1994. Viss risk att det nu byggs sönder, nästan allt som inte är vita hus ovanför huvudvägen har kommit till sedan vi var där första gången.
  Solbruna nöjda hälsningar
  Jan E med familj
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis