Iberia

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av lill, 19 oktober 2004.

 1. lill

  lill Medlem

  Någon som flugit med Iberia? Vi ska åka med dem till Gran Canaria. Tyvärr blir det mellanlandning i Madrid, men priset var mycket bra. Om någon har flugit med Iberia skulle det vara kul att veta vad ni tyckte! [?]
   
 2. jottabe

  jottabe Medlem

  Har åkt med Iberia från Madrid till Fuerteventura och från Fuerteventura till Madrid. Det var bra ingen större skillnad mot något annat förutom att planet var halvfullt så det var gott om plats. Ha det
  Jottabe
   
 3. Emtehed

  Emtehed Medlem

  Hej lill
  Vi har rest med Iberia ett antal gånger till Gran Canaria samt en gång till Tenerifa.
  Visserligen mellanlandar man (samt byter plan) i Madrid men då har man ju även "varit i Madrid".
  Vi är mycket nöjda som du förstår eftersom vi fortsätter att använda Iberia.
  I år bokade vi redan i Februari och fick då ett mycket lågt pris.
  Vi far till Arguineguin lördag den 30 okt.
  Hälsningar
  Fam E
   
 4. lill

  lill Medlem

  Tack för svar. Det låter ju lovande. Fanns det kanske lite mer utrymme för benen också än på charterplanen? Vad finns det för mat om det nu finns mat. Jag misstänker att man får betala både mat och dryck själv eftersom det är reguljärflyg.
  Lill
   
 5. Pellis

  Pellis Medlem

  Hej,

  Jag har inte flygit med Iberia men däremot Spanair. Samma sak förmodligen men jag träffade några i somras och dom var inte nöjda med sin flygresa (Iberia). De hade inte fått mat och ingen bra service men det betyder ju inte att det alltid är så. Spanair har också mellanlandning i Madrid och på planet från Arlanda till Madrid serverades en varm frukost. Mycket trevlig personal och bra service men som sagt nästa gång kanske Spanair är sämre. Vi ska åka med Spanair både till jul och i vår och då får vi ju se. Priserna är ju mycket billigare än att köpa flygstol på charter. Lycka till!
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis