Ilsken på Spanair...

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Pellis, 17 april 2006.

 1. Pellis

  Pellis Medlem

  Nu är jag så sur på Spanair som vi ska åka med i sommar!!! De har ändrat avgångstider för tredje gången nu, vilket medför att jag måste boka om oss hela tiden speciellt mina äldsta pojkar som ska flyga med assistans från Las Palmas - Arlanda. Igår kom ytterligare ett mail och nu har de t.o.m ändrat nerresan som gör att jag får gå och dra benen efter mig på Madrids flygplats själv med tre barn i 5 tim. Morr - sista resan med Spanair, en stor nackdel att vara ute i god tid med bokande för att få de billigaste biljetterna. Nu kan jag inte boka av och ta något annat för allt annat är redan dyrt! Iberia tillhandahåller inte assistans för barn heller så det är inget alternativ...
  Jag är [xx(]
   
 2. a-k

  a-k Medlem

  dom har ändrat våran hemresa i maj 3ggr,får väl bara hoppas att det inte blir ändrat medans vi är nere
   
 3. Riggan

  Riggan Medlem

  Vi har flugit med SPAINAIR från Växjö 3 gånger och de har ej ändrat på några flygtider i förväg.
  Däremot har det varit försenat när vi ska åka ner. Men den tiden brukar de nästan ha flugit in. Så än så länge har jag bara bra saker att säga om dem.
  Men man vet ju inte till nästa år.[?]

  Riggan
   
 4. Pellis

  Pellis Medlem

  Jaha, då verkar man inte vara ensam om att få resan ändrad! Tydligen kan de göra så här tills två veckor innan avresa. Om jag nu är borta i 4 veckor och inte tittar på min mail, vad händer då? Vi har rest med Spanair massor med gånger, de första resorna var perfekta men tyvärr har det blivit sämre och sämre. Vi får prova Iberia nästan sommar och Sterling till vintern.

  a-k, åker du från Arlanda?

  Zaro, om du läser detta...var har du läst att Sterling släpper sina biljetter den 19/4 *letar febrilt*!

  Hepp, nu ska jag åka och jympa om en timme, röra på fläsket lite och jympa bort all god mat och dryck som har ramlat ner i strupen under helgen.
   
 5. a-k

  a-k Medlem

  ja,vi åker från arlanda den 27 april o ska stanna 2 veckor,första gången som vi inte åker med nått resebolag,så dom kan alltså ändra hemsesan? borde man inte få veta det när man checkar in?
   
 6. klara

  klara Medlem

  Vi åker med spanair från Sturup till GC den 28/7. Hoppas flyget går som det ska. Man kan ju aldrig veta. Klara
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis