Intressant föredrag på onsdag i San Agustin

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av marianne, 10 mars 2006.

 1. marianne

  marianne Medlem

  Välkomna på ett intressant föredrag på onsdag kväll kl 18 med rubriken "Tid, måsten och val". Föredragshållare är Arne Tollefors, tidigare bl a marknadschef på Viking Line Skandinavien AB.
  Plats: Svenska Kyrkan i San Agustin, Tid: 15 mars, kl 18
   
 2. n/a

  n/a Medlem

  Så intressant med föredrag på Gran Canaria...alltid kan man lära sig något (tid måsten och val)...hade stora problem vad jag skulle välja när jag var där sist..ska jag ta en gin och tonic eller börja med en öl..nej jag tar en redig whiskey...eller ska jag ta ett glas sangria...som är sååå gott...eller...ja det kan vara svårt ibland..*blink*
   
 3. elira

  elira Medlem

  Hm!Jag säger bara tack o lov för Svenska kyrkans aktiviteter,barntimmar,kaffe,och gemenskap förra vintern när våra 2 veckor regnade bort.Lite nyttigt kan man ju hitta på också,även på semestern,(lite alltså).Själv funderar jag som politiker på att driva valrörelse där nere i sommar,för svenskar alltså.(Ni vet väl alla att det är val höst);)

  /Elira
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis