Jag är hemma igen!

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av anneghost, 30 mars 2006.

 1. anneghost

  anneghost Medlem

  Min tid på Gran Canaria var underbar och jag känner mer och mer att jag skulle kunna tänka mig att vara där under längre tider, men då vill jag gärna ha familjen med mig. Jag var och tittade på svenska skolan i San Agustin ;)
  Vi hade toppenväder hela veckan och till och med när vi var i Las Palmas så var det vackert väder. Men det har var en liten risk att jag inte skulle komma hem igår!!! När vi stod och väntade på bussen som skulle plocka upp oss så kom den inte! Jag pratade med tjejen i receptionen på hotellet och hon ringde och ringde. Första budet var att bussen hade fastnat i trafiken för de höll på att jobba med vägen mellan Playa De Ingles och Bahia Feliz, sedan så blev sista budet att de hade glömt bort oss!!!!! Så vi fick ringa efter en taxi men den fastnade också i trafiken men till slut kom en ny buss för det var flera personer som hade blivit bortglömda, de kom på när de kom till flygplatsen att det fattades ett antal personer! Så när vi kom till flygplatsen så var tiden knapp, vi fick passera förbi alla de som stod vid incheckningen och vi slapp till och med att väga handbagaget PUST! (de är väldigt noga med handbagaget och kräver en på övervikten, det var många runt omkring oss som fick betala men vi slapp tack vare att de hade glömt bort oss, inget ont som för ngt gott med sig "ler") efter incheckningen var det bara att rusa till säkerhetscheckningen och sedan till gaten. Än en gång så missar jag taxfreen, inte en enda gång har jag fått handla på den flygplatsen.

  Nu ska jag gå genom alla foton och sedan när jag har lagt ut dem så säger jag till er.
  Är det någon som vill ha med sig en tolk/guide är jag frivillig ;)

  Annelie
   
 2. Pellis

  Pellis Medlem

  Åh, vad härligt! Välkommen hem till våren som kanske snart visar sig från sin bästa sida! Ja, vem vill inte flytta ner en längre tid! Jag kan dessvärre inte eftersom jag har varannan veckas barn. De stora pojkarna skulle inte jubla om jag bestämde mig för en flytt ner, men, men åren går och snart lockar väl andra världsdelar även för dom. Många här inne har nedräkning och jag börjar snart min också...17/5 eller 24/5. Vi får väl se vilket datum det blir...ja och sen sommaren förstås. Tjingeling
   
 3. Riggan

  Riggan Medlem

  Hej Anneli!
  Välkommen hem igen. Jag hoppas du fick lite lindring när det gäller din värk. Vet ju själv hu värdefullt det är att få komma ner till sol och värme.
  Tråkigt att det stulade så med bussarna. Vi var också väldigt sena till flyget när vi skulle åka hem. Vi hann bara igenom passkontrollen så fick vi gå ombord. Det kändes lite stressigt.
  Gick ni till Maspalomas och tog ni en tur till mitt paradis ANFI?
  Stor välkomstkram från småland[8D]


  Riggan
   
 4. rogman

  rogman Medlem

  Välkommen hem Anneli!
  Känner igen det där med bussarna. Antingen kommer dom inte alls eller så tar dom långa omvägar. Men på motorvägen e det 140 som gäller.
  Hade du många Ron Miel i bagaget eftersom det var så tungt?:D


  RogMan[8D]

  Ps ser fram emot bilderna. Ds
   
 5. anneghost

  anneghost Medlem

  Ingen ron miel i mina väskor, den fanns i magen :) men jag plockade bort en massa fina stenar som jag inte vågade ta med på grund av övervikten men nu i efterhand så kunde jag ju tagit med mig hur mycket som helst i handbagaget :)  Annelie
   
 6. anneghost

  anneghost Medlem

  Jag mådde mycket bättre i min kropp och hade så mycket energi när jag var där nere och än håller det i sig. Jag känner mig mycket piggare och fräschare (solbrännan hjälper till). Vi gick till Maspalomas från San Agustin och skulle fortsätta mot fyren men min faster orkade inte både det och ta sig igenom öknen, så vi valde gå genom öknen och komma upp vid Riuhotellet. Vi var inte ned till Anfi Mar men det får bli nästa gång.
  kramar


  Annelie
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis