Jobb+boende?

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Sleepwalker, 3 april 2005.

 1. Sleepwalker

  Sleepwalker Medlem

  Är en studerande som har som mål att skaffa mig en lägenhet nere på Gran Canaria (helst sydligaste delen) inom den närmsta framtiden.
  Har varit där nere på semester flera gånger och har fastnat för det.
  Jag undrar om det är någon som vet ungefär hur mycket en lägenhet eller bungalow kan kosta där nere/månad.
  Sedan undrar jag om någon vet om det är enkelt att skaffa sig jobb.
  Kanske inte är så många ställen som vill anställa skandinaver?
  Vilket jobb som helst funkar, allt från kypare till städerska[:p]
   
 2. swimmer

  swimmer Medlem

  Nere på Scandic Disco Bar "jobbar" ca 10 svenska tjejer med att vara s.k. mingel-tjejer. Deras arbetsuppgift är att från 23.00-04.00 sitta vid borden närmast ingången och parta. Givetvis ingår det i spelet att de ska flirta med killar och försöka få dem att bjuda på drinkar.
  De får 3 gratisdrinkar + 20 euro i kontanter varje kväll. Dessa tjejer bor oftast tillsammans på något som heter "Apartementos Salamanca" (=ligger vid C.C. Nilo). Apartementos Salamanca har en webbsajt på adressen: http://www.apartamentosalamanca.com/flash/home-en.html
  En lägenhet på Salamanca (=small room för 2 personer) kostar från 277 euro i månaden.
  Jag har själv bott på Nilo och måste säga att det är ett prisvärt alternativ ifall man inte störs av partyljud (=och andra ljud) från rummen intill.

  swimmer
   
 3. Sleepwalker

  Sleepwalker Medlem

  Jag måste säga att stället verkade väldigt fint.
  Men vart ligger det på ön?
   
 4. swimmer

  swimmer Medlem

  Apartementos Salamanca (=kallas Nilo) ligger i utkanten av Playa del Ingles. Adressen är Avenida de Moya 10, C.C. Nilo, 35100 Playa del Ingles. Det är rätt så nära till San Fernando, där man hittar matvarubutiker med betydligt lägre priser än butikerna vid t.ex. Kasbah eller Yumbo. Att ta en taxi från Nilo till stranden kostar ca 2.50-3.00 euro.

  swimmer
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis