Jobba i Playa del ingles

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av bearmb, 8 maj 2005.

 1. bearmb

  bearmb Medlem

  Hej är en kille på 18 år som skall försöka ta mig ner till PDI någongång i juli. Har blivit "lovad" ett jobb på en klubb där nere. Om det inte håller..... är det då lätt att fixa jobb på andra klubbar/restauranger som PRs eller något annat???
   
 2. David

  David Medlem


  Ja har varit där minst 10 resor och bott och festat.. absolut inga problem att hitta jobb/boende om du kommer nån vecka innan högsesången. Det förutsätter självklart att du har rätt attityd osv.

  Själv ska ja flytta ner innan vintern 06 =)
   
 3. David

  David Medlem

  ...eller det blir ju vintern 05 kom jag på =)
   
 4. bearmb

  bearmb Medlem

  Tack skall du ha för svaret!!

  oki när är högsäsongen då=) haha har bara varit där på vinter så vet inte hur det e på sommaren... när tycker du att man skall åka ner.... kan ju inte åka ner för tidigt heller.. hörde att det nästan bara va spanjorer där än så länge? Det är alltså relativt lätt att få jobb inom restaurang/klubb som "inkastare"??
   
 5. David

  David Medlem  Högsesången under sommaren är från mitten utav juni till mitten av augusti.
  Men det är turister där hela året om. På påsk och stortloven och veckorna i närheten utav dem är det massa svenskar där, sen har ju england, tyskland danmark, norge och andra länder sina högtider med sina ledigheter då folk åker dit. jusst nu är väl den tiden då det är minst folk där, men om nån vecka börjar det gå flera flygplan om dan ner.

  Ta kontakt med nattklubbarna eller dra till ett lägenhetshotell som heter nilo där alla sesångare bor, där lär du känna de rätta människorna!

  lycka till!
   
 6. jessica84

  jessica84 Medlem

  Tjohoo...då åker man till Playa del ingles på lördag o stannar till april antagligen =) Ska ner o jobba o festa =D
  Får väl se hur jag trivs...kanske inte kommer hem igen =P
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis