Juanes på TV 2 lördagkväll 26 april.

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Bronzom, 26 april 2008.

 1. Bronzom

  Bronzom Medlem

  :DGod morgon alla ! För er som gillar den Columbianske sångaren Juanes så visar svenska TV 2 en dokumentär om hans liv i kväll lördag klockan 22.20. Och för er som inte känner till honom, här har ni värdens chans att lära känna honom.;)
   
 2. tindaya

  tindaya Medlem

  Godmorgon Bronzom :) Tror jag tar mej en tur till Sverige ikväll - Juanes tycker jag om. Har aldrig lärt mej det där med att titta på TV på via datan [:I]
  Trevlig lördag
  Anette [8D]
   
 3. coconut

  coconut Medlem

  Jag vet inte ens vem han är..skandal va?! Skyller på..hmm..jag vet inte riktigt va jag ska skylla på...Kanske dags å ta reda på vem han e nu då..tack för tipset...
   
 4. garcia

  garcia Medlem

  Det får man inte missa. Han är så bra, det går knappt sitta still när man lyssnar på "La Camisa Negra" som bara är en bland många låtar.
   
 5. Bronzom

  Bronzom Medlem

  Intressant dokumentär ! Hade ingen aning om att han är så stor i världen. Fick också förklaring på varför hans sista skiva "La vida es un radico" inte är så bra enligt min smak.
  Dom har exprementerat med mycket piano i bakgrunden, då Juanes gillar detta instrument.
  Enligt min mening tog man bort lite av hans personlighet och stil, för faktiskt finns det inte en enda hit som jag gillar på hans senste skiva.Den är lite mesig och färglös...tycker jag.;)
   
 6. chica

  chica Medlem

  Håller med dig Bronzom!! Jag gillar inte heller den skivan så mycket, "Mi Sangre" däremot spelas ofta hos mig, den nya versionen som släpptes 2006 innehåller flera bonusspår och är super... Programmet var mycket intressant och roligt att se. Tack för tipset jag hade nog missat det annars. Läser TV-tablån sämre än jag läser detta forum.
   
 7. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Ja, Tack Bronzom för tipset! Jag hade missat programmet annars!
  Juanes angagemang för människorna i hans hemland är fantastiskt...och man kunde se att han brinner för det han gör. Vilken härlig kontakt han har med sin mor...  AnneliH som längtar till solen
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis