Julträff på GC

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av mysan, 16 november 2007.

 1. mysan

  mysan Medlem

  [8D]Vad sägs om att vi som tillbringar julhelgen på GC tar o träffas i alla enkelhet?:)

  Vi har väl alla resesällskap i olika åldrar men vad gör det, vi kan säkert ha roligt ändå[:p].

  Mitt förslag är juldagen vid 14 tiden och att vi träffas vid [?][?][?] Ja, jag har inget bra förslag. Ska väl vara någonstans där både stora och små kan fördriva tiden lite. En öl, kaffe, glass, tja det är väl några kriterier som kan vara bra att uppfylla vid träffen för att alla ska vara nöjda.

  Vad säger ni, nått att nappa på?
   
 2. n/a

  n/a Medlem

  I SAn Agustin finns Lenas it:cafe,där kan man både äta,dricka,spela på hästar och framförallt umgås.Där finns också en stor lekplats med div.(kanske inte på samma plan,minns inte).
  Så detta är mitt förslag,fler förslag önskas naturligtvis.
  Å NI!!!! Glöm inte mitt inlägg om utflyktsmål.
  Spännande Mysan om fler nappar när ändå betet är utlagt.

  solis
   
 3. Pellis

  Pellis Medlem

  Jag träffas väldigt gärna men just på juldagen är jag på flygplatsen och hämtar mina stora barn, dom ska landa vid 12 tiden tror jag. Å andra sidan kanske vi hinner tillbaka så jag i alla fall kan svänga förbi och säga HEJ! Beror ju på förseningar osv
  Håller med om att det vore hur kul som helst att ses! Om ni ses vid 14-tiden sitter ni ju säkert kvar i alla fall en timme och pratar - eller hur? Vi har ju även Café Suecia i botten av köpcentrat. El Capitàn som ligger efter stranpromenaden med början i San Agustin, trevligt ställe att träffas på även om maten inte är så bra så tror jag nog ölen är det!!! El Capitàn ligger så fint vid stranden om vi ska ta ett snyggt gruppfoto och det måste vi juuu...
   
 4. mysan

  mysan Medlem

  Vi verkar i alla fall bli fler än bara jag och min familj.....;)

  Kl 14 känns väl ok även om stackars Pellis får jäkta på lite, men vi väntar så gärna.

  Lenas Cafe eller El Capitàn.....valet är svårt. Men det hinner vi väl spika längre fram[8D]
   
 5. anneghost

  anneghost Medlem

  Jag skulle gärna komma men jag ska ju inte ned förrän i april så jag får stå över denna gång.. :-(

  Annelie
   
 6. tjollan

  tjollan Medlem

  Ja en kaffekopp tar jag gärna man kan ju alltid testa. Återkom med ev datum och plats.
   
 7. coconut

  coconut Medlem

  ja man kan väl alltid testa...vi sa ju inte gifta oss direkt...d där stället där det fanns lekplats tycker jag lät perfekt..:)
   
 8. tjollan

  tjollan Medlem

  Ja får man komma med sin "icke forun invigde" icke lagvigda respektive?
   
 9. coconut

  coconut Medlem

  jag kommer ju med mina söta oäktingar så det borde väl gå bra eller....:)
   
 10. Pellis

  Pellis Medlem

  Hhm... jag förespråkar en träff på El Capitàn där finns gott om sittplatser både inne och ute + att det ligger nära stranden, eller efter strandpromenaden vid Beach Club finns också ett mysigt ställe som en svensk kille driver och äger. Lenas IT café har visserligen både öl och kaffe men "mysfaktorn" är realtivt låg tycker jag. Nu ska vi väl inte direkt "mysa"[:I]tillsammans men det är ju trevligt men en omgivning som är okej. Ligger väl på skuggsidan av köpcentrat om jag inte minns fel om nu solen skulle visa sig. Lekplatsen är inte riktigt i närheten heller om det är Yuppipark ni menar, man kan inte släppa barnen fritt i alla fall.
  Nu ska ju inte jag bara bestämma...men jag tycker det känns "oroligt" att träffas om det är barn (mindre varianten) som vill springa omkring i köpcentratdet men finns säkert fler förslag.
   
 11. Pellis

  Pellis Medlem

  Coconut! Såg att du hade pojkar som var 6 och 8 år! Min minsta kille är 6 och allt annan än stillsam - kul med en fotbollskompis på stranden kanske???
   
 12. tjollan

  tjollan Medlem

  Ja det är ju en bra tanke ett hyffsat ställe där barnen ändå inte förvänta sitta still frö dom som har små med sig.
   
 13. coconut

  coconut Medlem

  ja,,det vore nåt..fast inte för min sexåring utan snarare min 8 åring som älskar fotboll..den andre e mer stillsam.. Detta El Capitan som det snackas om ligger i S.A eller? för mig spelar det lixom ingen roll vart man syns...:)
   
 14. tjollan

  tjollan Medlem

  Totalt onödigt vetande! Jag har fått igång TopRadio tralalala!
   
 15. SuperMita

  SuperMita Medlem

  Ja, kanske man dyker på på jul-träffen. Ni som varit ner under julen innan, höjer de restaurangpriserna mycket under jul&nyår?
  Kan ni rekomendera någon bra restaurang på julafton, funderar på Tre hjärtan?
  SuperMita
   
 16. coconut

  coconut Medlem

  Funderar oxå på den restaurangen...har aldrig vart där men blirvit rekommenderad. Kanske man måste boka bord snart eller?Om det e poppis menar jag...[8D]
   
 17. mysan

  mysan Medlem

  Kul att så många engagerar sig. Jag har inte så stor kännedom om San Agustin som så många andra här. Jag litar helt o fullt på Pellis om hon säger att El Capitàn är bra på alla vis.

  För att dessutom tillgodose Pellis behov så kan vi träffas vid 16 (efter siestan) och kanske till och med byta datum till den 23 december? Men det vore då märkligt om vi inte skulle kunna hitta en tid och plats som passar alla.....

  För självklart ska vi forumare ta med oss våra oinvigda! Jag vill så gärna se min mans långa ansikte när han märker att så många okända personer (okända för honom) visste att han skulle vara på GC just nu! :D:D

  Fortsätt att komma med förslag vet ja, jag ska inte bestämma när var o hur alldeles ensam![8)]
   
 18. Riggan

  Riggan Medlem

  God kväll på er!
  Fy, vad avundsjuk jag blir när jag hör om träffen på GC.
  Det närmaste träff jag kommit där nere är ju med Pellis lille kille som jag nog skämde slaget på:D. Eftersom jag tappat rösten kraxade jag som en kråka.
  Men jag blev farmor igår för andra gången så det får väl uppväga saken.
  Visst är det härligt med livets efterrätt särskilt som de bor 500 m från oss.
  Ha en trevlig helg
  Kramisar


  Riggan
   
 19. tjollan

  tjollan Medlem

  Hm ja dan före elelr efter julafton kanske någon dag efter det? Ja ja vi får se kom med ideér och förslag. Jag hänger med.
   
 20. coconut

  coconut Medlem

  RIGGAN..grattis till att blivit farmor....det kommer jag me förhoppningsvis bli nån gång i framtiden...har 2 söner så nån ska det väl bli hoppas jag...härligt å bo nära oxå...min mamma flyttade för ca 4 år sen närmare oss. Man ser hur mkt det betyder för barnen...Och för mig...

  MYSAN.. det va ju din käcka ide så lite kan du ju få bestämma:), alla som kan verkar ju hänga på ändå:)Keep us posted...
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis