Kakan=Pepparkaka

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Kakan, 10 april 2007.

 1. Kakan

  Kakan Medlem

  Hej Hej!

  Nu är vi hemma igen efter en härlig vecka på Amadores! Vädret var kanon hela veckan och vi hade kring 29 grader varmt varje dag, det räckte fint för oss. [8D]

  Jättetack till alla snälla som har tipsat och svarat på frågor, Ni har definitivt bidragit till att vår vecka på Gran Canaria blev bättre än förväntat! Bussarna funkade tex hur bra som helst!
   
 2. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Välkommen hem!!:)
  Härligt att höra att ni hade det varmt och skönt. Det är nog annorlunda ju längre ned på sydsidan man kommer kanske.
  Ser fram emot att kolla in lite bilder...det är alltid roligt:)

  Vi tyckte att det var kallt och väldigt blåsigt i år (28/3-4/4)...som jag frös om kvällarna.
  Vädret rår man ju inte över..solen var framme och värmde oss om dagarna:D och vi hade en jätte bra resa!

  Anneli
   
 3. chica

  chica Medlem

  Jag undrar vad ni tyckte om Amadores på kvällstid? Finns det restauranger m.m. eller måste man åka till Puerto Rico?
   
 4. Kakan

  Kakan Medlem

  Amadores "by night" kanske inte var någon höjdare, om man nu är ute efter nattliv vill säga. Det finns flertalet restauranger nere på strandpromenaden men vi föredrog att promenera in till PR , då fick vi ju dessutom lite motion också. :)

  Det tar inte lång tid att gå till PR, ca 15 minuter och promenaden är helt underbart vacker så det rekommenderas verkligen! Orkar man inte gå tillbaka så kan man antingen ta bussen som kostade 1,05 EUR eller ta en taxi som kostade ca 3 EUR.

  Amadores var verkligen kalasfint, skönt om man söker lugn och ro som jag och min man gjorde! [8D]

  Det verkar som om det kan bli en resa till GC även till julen eftersom min far fyller 60, behöver jag säga att jag längtar? Fast först hoppas vi på en kalas sommar här hemma i Sverige! :D
   
 5. Ola Z

  Ola Z Medlem

  Bara 26 dagar kvar innan vi åker ner(längtar verkligen), vi
  skall dock inte till Amadores (vilket man ångrar när man ser dina bilder därifrån) Vi skall till San Agustin Rocas Rojas,hoppas bara vår vecka blir lika bra som er.

  Buenas dias

  Zäta
   
 6. Pellis

  Pellis Medlem

  Ola - du behöver inte ångra dig över valet av Rocas Rojas men jag tycker att du absolut ska göra en eller två bussturer till Anif eller Amadores. Stranden i San Agustin är inte min favorit medan många verkligen tycker om den. Nu vet jag inte hur gamla ni är men fördelen med området runt Rocas är nivåskillnaderna, det är nära till havet och inte lika klättrigt som runt Amadores. Vet du vilket hus ni kommer att bo i? Har du varit där ngn förut?
   
 7. Ola Z

  Ola Z Medlem

  Buenas Noches :D

  Pellis:Jag/vi har inte bott där tidigare,de två gånger jag tidigare varit på GC har jag bott i Las Palmas men åkt förbi RR på väg till Puerto Rico där vi då badade nästan varje dag.Angående vår ålder så äe både jag och min fru en bit över 40 (jag 50 när vi är där nere)

  mvh.

  Zäta
   
 8. Emtehed

  Emtehed Medlem

  Men Ola, då är ni ju rena ungdomen:D
  Jag och Riggan är ju 60+:are och Melker (Pellis´son) sa ju att han träffat en tant (Riggan) i Pellis ålder;)
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis