Kanarieöarna bäst på sommaren

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av cattis2, 13 maj 2007.

 1. cattis2

  cattis2 Medlem

  I Expressen igår kunde man läsa om alla kanarieöar. Kan även läsa om dem idag på nätet. Finns några mysiga bilder där med!
  Ett litet tips bara!
  Cattis
   
 2. Johanna

  Johanna Medlem

  Tack för tipset Cattis!
  /Johanna
   
 3. Pellis

  Pellis Medlem

  Jag håller helt med - bästa tiden är på SOMMAREN! Självklart är det helt OK att åka dit på vintern också för det är ju skillnad på värmen hemma i december och på Kanarieöarna.
  Det är helt sjukt men jag längtar ner så det gör ont i kroppen och det är just för att sommaren är BÄST.
  Man upplever aldrig den här fuktiga hemska värmen och kvällarna är ljuvliga - äh, jag behöver inte skriva mer.
  Det bästa för mig också är att jag slipper vara allergisk i över en månad när jag är där. Många tycker ju att man är knäpp som lämnar den vackra svenska sommaren men för mig är det rent plågsam ibland.
   
 4. Bronzom

  Bronzom Medlem

  Efter 23 år på GC så håller jag med, sommaren med framför allt varma kvällar och nätter är toppen. Och dessutom brukar det vara billigare resor. Viva el verano !!

  Efter 23 år i Las Palmas,siempre Canarion.
   
 5. klara

  klara Medlem

  Vi har även åkt på sommaren till gc. Det har vi faktiskt gjort flera gånger. Det är nästan helt regnfritt därnere då och ett underbart klimat. Det mest optimala är: att åka en vecka på sommaren och två veckor på hösten. I år får vi nöja oss med två veckor till hösten, men det är ju inte fy skam det heller. Min man och jag får bara en semestervecka ihop till sommaren, tyvärr. Jag är ändå väldigt nöjd med mina två veckor ute i Maspalomas till hösten, även om det är drygt fem månader kvar. Hoppas, att vi får en varm sommar här.
  Hälsningar Klara
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis