kanske måste ställa in.......

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av n/a, 19 april 2008.

 1. n/a

  n/a Medlem

  :(Hej hej med 2.5 vecor kvar av min nedräkning tii GC då vi hela fam skall åka och fira min man som fyller jämna år.Nu är det så att vi har tvåhundar(chow chowar) varav den ena hade av korsbandet i knät för dryga 2 månader sedan och har genomgått en operation som lyckats jättebra!! Vi har hela tiden sagt att det var tur i oturen att det hände så långt innan resan så han hinner bli helt bra innan vi lämnar bort honom på pensionat/kenneln i dessa två veckor vi är borta.MEN i dag skrek han plötsligt till och började gå på 3 ben IGEN....exakt lika som sist och samma ben.....kan det vara lagningen som gått upp på ngt sätt tro....fy sjutton!!!Och nu måste vi vänta till Måndag innan vi kan åka till vetrinären och få veta vad som hänt och om det är ngt ofarligt eller så som jag förmodar.....Detta var inte kul kan jag säga! dels lider jag med honom och det är ju det allra viktigaste ,att han får må bra och att detta nu inte är nn "stor grej" utan ngt som går över...MEN så jä... typiskt oxå att det skall hända nu!!!! Blir det en ny op så kan ju inte alla vi åka,kan ju inte lämna bort en nyopererad hund till folk han inte känner....så det blir väl att jag får stanna hemma så får mannen och barnen åka själva.Det är ju trots allt han som fyller år så han måste ju å åka och det finn sju inte precis ngr försäkringar som täcker detta......Jaja man skall väl inte måla fn på väggen men det känns tungt just nu.Och detta låter säkert märkligt för någon som inte har hund (vet själv hur jag resonerade tidigare) men man fäster sig ju så och de blir ju som vem som helst i famlijen så dett känns inte kul!! Jag får bara vänta till Måndag och hålla mina tummar!!!! Ha det bra!![|)]
   
 2. Hoppas det löser sig för er så ni kommer iväg alla. Finns det ingen snäll släkting som kan bo hos er om det inte löser sig med vovven. Är själv kattvakt över helgen. Två små liv.
   
 3. rogman

  rogman Medlem

  Hoppas ni kommer iväg trotts allt strul...verkligen alltså..
   
 4. n/a

  n/a Medlem

  Hej nä inte så lätt att skaffa hundvakt i fall det blir en ny operation av knät.Vi har ju hundvakt fixat egentligen på en kennel....där vi köpt honom.Men blir det en op nu innan vi åker så är det jättesvårt att lämna bort resp ta hand om en hund som är nypoererad och gnäller å har ont dag som natt samt som måste bäras in och ut (väger 30 kg)Vi har nyss gått igenom detta då han opererade sig för drygt två månader sen och det är ett jättejobb....vi sov inte på jättelänge,fick turas om att ta hand om honom och hjälpa honom äta å dricka då en op hund måste bära en stor tratt...i detta fall stor som bara den kan jag lova som hunden går in med överallt....Man måste kyla benet och fixa mycket med rehab efter en knäop. å det är ju inte bara att lämna bort honom om det skulle bli så att vi måste göra en ny op nu.....????????????!!!!!!!!!!!!!!!! Jo det känns förjäkligt faktiskt och det är ju dessutom 2 veckor vi skulle vara borta....alla har ju sina jobb oxå så inte har jag ngn som kan vara med honom så mycket i två veckor..ja ja det är inte bara det här med djur! Tack för era kommentarer iaf!! Känns skönt nu när man tycker synd om både hund och sig själv!! Suz
   
 5. Ingela

  Ingela Medlem

  Hallå Tattoo6!

  Jag förstår verkligen ditt problem eftersom jag själv är hundägare, de små liven är verkligen en del av familjen och man gör allt för att de ska ha det så bra som möjligt.

  Hoppas verkligen för både er och hundens skull att det inte är nåt allvarligt med benet utan att ni kan komma iväg som planerat.

  Håller tummarna för att hunden snart mår bättre och att hela familen kan resa.

  //Ingela
   
 6. tindaya

  tindaya Medlem

  tattoo6, håller tummarna att det går bra imorgon när din vovve antagligen får träffa sin "egen" veterinär som ju klart är det bästa.
  Petronella, tycker nog att det är du som skall skärpa till dej!
  Bra söndag!
  Anette
   
 7. n/a

  n/a Medlem

  Tack för svaren. Jo det finns jourvetrinär 10 mil bort men OM nu detta skulle vara så aatt en operation behövs så får man ändå vänta flera dagar (vissa får vänta i veckor.....) så de kan ändå inte göra ngt över helgen annat än att ge värktabletter och det har vi hemma så det får han avv oss.Då hans korsband small av för 2 månader sedan fick vi vänta från to-tis på OP och då gick det snabbt(jämfört med vad vissa fått vänta på en sådan op) kan jag säga.... Men självklart skulle man ju villa ha hjälp på en gång som människor kan få...men även vi får vänta i bland...tyvärr...Ja ja nu är det snart måndag morgon och vi skall åka 10 mil till vår vetrinär och jag bara hoppas på ett så positivt besked som möjligt!! Ha det bra //Suz
   
 8. n/a

  n/a Medlem

  Det är ju så att vad är det för ide att åka 10 mil för att en vetrinär skall titta på honom och sedan be oss komma tillbaka till veckan då de ändå inte kan göra ngt under helgen??? Då känns det mer rätt att besöka vår vetrinär som nyss har opererat honom och vet vad han gjort med knät osv.....direkt i morgon om så är möjligt.Vi ger vår vovve värktabletter och kyler knät för ännu mer bedövning samt hjälper honom så han inte stödjer på benet för mycket...mer kan inte jourvetrinären göra heller under helgen.....tyvärr!! Nog pratat om det...mvh /suz
   
 9. AnneliH

  AnneliH Medlem

  tattoo6 Hoppas verkligen att det löser sig och att din "vovve" blir bra. Jag har full förståelse för Er och jag ställer mig i kön för alla som håller tummarna för Er. Ha en bra Söndag!


  AnneliH som längtar till solen
   
 10. anneghost

  anneghost Medlem

  Jag håller verkligen tummarna att det löser sig och att din hund mår bättre så ni kan åka på resan!!kramar

  Annelie
   
 11. Bumpen

  Bumpen Medlem

  tattoo6 Vi får hålla tummarna för dej. Och hoppas att det är något lindrigare en korsbandet. Kanske det är bara är ett uttänjt ledband eller något lindrigare!
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis