Karnevalen

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av fbkmarie, 17 januari 2009.

 1. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Hej allihop. Med risk för att bli tjatig, men vet jag skrivit förut och frågat när karnevalen kommer till yuombo[:eek:)] men hittar inte detta inlägg, har för mig att den inte skulle vara i pdi när vi är nere (åker hem 6:e mars) men nu säger en väninna till mig som alltid åker samtidigt som oss, att den skulle vara våran sista vecka, är det någon som vet[?] hon hade tydligen fått veta detta av en tjej som bor i pdi:)

  Kram Marie:)
   
 2. ellisol

  ellisol Medlem

  Hejsan!Vi åker ner den 21 mars,och jag har fått höra att det är sista dagen på karnevalen..som jag såklart inte hade velat missa =/ ..
   
 3. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Hej ellisol, har för mig också att den ska vara senare än när vi är nere, och det kan ju stämma då om det är sista dagen 21:a för när vi varit ner andra år tror jag den höll på en vecka eller tio dagar, så då skulle den ju börja runt den 10:e och då är vi redan hemma:( får väl se om det är någon som vet exakt när den går av stapeln, tack ändå:)
  Marie:)
   
 4. tindaya

  tindaya Medlem

  Hej på er!!!

  12-22 mars är det karnavalen i syd. fkmarie, du hinner ju med den i Las Palmas i varje fall :D

  Skön helg på er!
  Anette :)
   
 5. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Hej tindaya, såg det nu:) hittade inlägget:) får tala om detta för vänninan:) ja vi pratade ju om att begrava sardinen:D och Benny skulle få klä ut sig till änka:D fniss ser han säkert fram mot[:eek:)] ringer dig fram i em kram så länge
   
 6. Riggan

  Riggan Medlem

  Det är första gången på flera år som karnevalen inte är samtidigt som vi. Skämmde vi ut oss så förra året:D[}:)]:(.

  Det brukar vara så mysigt att gå in och titta på den i Yumbo. För två år sedan ramlade vi rakt in när det var Gay-karnevalen.
  Fick oss många goda skratt.
  Må så gott
  Vi syns kanske där nere, eller?
  Kramar
  Riggan som alltid längtar efter sol och värme och har 31 dagar kvar[8D]

  Riggan
   
 7. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Det är klart vi får försöka få till riggan, som du sa i tidigare inlägg är det ju inte så långt mellan SA och PDI, sen kommer jag och Benny åka till Tindaya någon av dagarna också, så då får vi kolla om ni kan hänga med:)
  Ha en trevlig lördag
  Kram Marie:)
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis