Katten vid San Agustin

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av LaSirena, 7 januari 2008.

 1. LaSirena

  LaSirena Medlem

  Hej alla glada:D!!

  Jag undrar om det är någon som har sett den söta katten (En siames med klarblå ögon) Vid strandpromenade mellan Tropical och San Agustin(Las Burras stranden). Det finns flera katter här men en katt är spec.;) hon kommer när man ropar och har mycket fin teckning. Är det någon som känner igen beskrivningen på katten eller vet något om den?

  Mvh
  La Sirena
   
 2. tjollan

  tjollan Medlem

  Hm vi hade en siames med blå ögon som var jäte söt vid våran bugalow, men hon eller han var nog lite yngre och smet iväg. Men detta var på PDI RIU Palmeras. Jag vet att jag reagerade på at se en ras katt mitt i allt! Ett matte hjärta som mitt har radar för katter.
   
 3. n/a

  n/a Medlem

  Hej!

  Kissen sprang i rabatterna på Rocas´ 100-område i San Agustín idag.

  Robert
   
 4. LaSirena

  LaSirena Medlem

  Hej!

  Vad kul, visst skulle det kunna vara samma katt :) Men hon brukar hålla till vid de gula bungalowen vid strandpromenaden. Bungalowen hette när vi bodde där Villas Eduardo, har numera delad pool och har troligen bytt ägare... men katter har stora revir och håller väl till där de får mat..
   
 5. tjollan

  tjollan Medlem

  Hm kom att tänka på at på Mariachis mitt emot RIU i PDI där vi bott förrut har dom en vit katt som vi sett varje år vi varit där. Från vintern 2004 roligt attt se att katterna lever så pass länge där.
   
 6. Bumpen

  Bumpen Medlem

  På club Maspalomas i Maspalomas fanns det minst 50 katter på området. Dom blev t.o.m matade at personalen. Förmodligen håller dom bort baggarna?

  Mvh Benny
  Längtar alltid till holmarna!
   
 7. SuperMita

  SuperMita Medlem

  Jo, nog såg vi en vit katt med blå ögon påväg till Tropical. Min sambo schasade på alla katter och jag känner väl lite som honom.....ursäkta allt kattvänner! Men på Flamboyan såg vi inte mycket av katter och det var skönt.
  SuperMita!
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis