Klippa håret

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av persoren, 26 oktober 2004.

 1. persoren

  persoren Medlem

  Finns det någon på detta forum, som har besökt en damfrisering i San Agustin och som i så fall kan rekommendera denna. Vad heter den i så fall och hur hittar vi den.Vi åker ner om två veckor och en i vårt sällskap vill gärna snygga till sig där nere.
   
 2. Gunilla

  Gunilla Medlem

  Det finns en bra svensk damfrisering i San Agustin och en i Sonnenland, men själv kan jag rekommendera Frederick som har Salong Dome i hotell Rondo i Playa del Inglés.
   
 3. lillakarin

  lillakarin Medlem

  Hej. Har nyss varit i San Agustin och en av de sista dagarna vi var där öppnade en ny svensk frisör i köpcentrat. På vånings plan 2 tror jag att det var bredvid kinesresturangen som ligger strax nedanför taxistationen. Sedan finns en svensk Kristinas salong också på plan 2 ovanför stora trappan mot Dom Gregory på väster sida från havet räknat. Hoppas att någon av dessa kan passa. Ha en trevlig semester. Längtar redan till nästa gång vi åker. Karin
   
 4. persoren

  persoren Medlem

  Tack för fina tips. Något skall säkert passa.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis