Kontantkort till datan

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av coconut, 10 juni 2009.

 1. coconut

  coconut Medlem

  Detta har nog snackats om förut men jag har inte riktigt fattat. Kan någon förklara för mig som jag vore 5 år:D

  Jag har tänkt å skaffa mobilt bredband, comviq har ju ett som man inte behöver binda upp sig på, är som ett vanligt kontantkort som man laddar ungefär som mobilen..Tycker de e himla käckt att det finns sånt nu.:)

  Till min fråga. Kan man på Gc och i andra länder köpa ett kontankort som gäller i just det landet?? Å bara byta ut mot det svenska??

  Hoppas ni fattar nåt av mitt pladder....Maria[:X]
   
 2. farkost

  farkost Medlem

  Tack coconut för frågan, detsamma undrar jag. Helt genomtrög när det gäller detta. Trevlig sommar alla forumsfolk. Hoppas på resa 18 juli och 3 veckor. Svensk sommar alltid etta men detta j...a regnande, och kyla på det "suger".

  solis
   
 3. månkan

  månkan Medlem

  Hej Coconut och Farkost: Ja det är precis så man gör. På nedanstående länk ser ni vad man erbjuder. (Jag har för mig att i alla fall Coconut kan en del spanska?) Det enda som behöver göras när ni fått kontantkortet är att upprätta ett nytt konto/profil och skriva "airtelnet.es" som APN. APN är en rubrik som du hittar bland inställningar i programvaran. Lösenord och annat behövs inte. Sedan använder man det kontot/profilen när man använder det spanska kontantkortet. Lycka till./månkan
  https://www.vodafone.es
   
 4. rogman

  rogman Medlem

  månkan å guanarteme har bra koll på det där med surfa trådlöst. Tänk på att den 1 juli börjar EUs nya priser att gälla. Håller på med en artikel om detta till min blogg. Lägger ut den så fort jag hinner.
  Där får ni mer kött på benen...ni som vill!:D

  Detta gäller som sagt innom EU och om jag inte har helt fel så är Gran Canaria medlem, genom att Spanien är det. Även om de har egna speciella handelsregler.

  Någon lär rätta mig om jag har fel....;)
   
 5. Solmannen

  Solmannen Medlem

 6. Solmannen

  Solmannen Medlem

  Tänk bara på att modemet inte får vara operatörsspärrat, det är bla Comviq kontant kort modemet som finns på comviq.se
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis