Köpa lägenhet eller hus på Teneriffa

Diskussion i 'Prat om Teneriffa' startad av Andrietta, 30 juni 2009.

 1. Andrietta

  Andrietta Medlem

  Jag vill köpa en lägenhet på Teneriffa. Är det någon som kan hjälpa mig att hitta rätt på internet?

  Jag är inte intresserad av timeshare utan jag vill själv äga lägenheten, men vill gärna att den ska ligga i ett lägenhetshotell. Är det någon som har tips. Jag har sökt länge...
   
 2. Rob

  Rob Medlem

  De allra flesta lägenheterna ligger i lägenhetshotell. Det vimlar av lediga lägenheter för närvarande.
   
 3. Jag har sett att priserna gått ner också på Kanarieöarna. Så jag undrar, är det möjligt att köpa en liten lägenhet eller ett litet hus på till exempel Teneriffa för max 50.000 euro?

  Christer
   
 4. ssjolie

  ssjolie Medlem

  Jeg kom nyss hem från Teneriffa, Los Cristianos. Tittade på lägenhetspriserna hos flera mäklare och de ligger på minst 90.000 euro. Men det finns många lägenheter att välja mellan och känns som att man får mycket för pengarna.
   
 5. anneghost

  anneghost Medlem

  Jag har precis suttit och tittat på detta på hemnet.se Det billigaste jag kunde hitta var runt 80 000 euro ... är himla sugen att ha ett eget boende där nere!

  Trodde att priserna skulle gå ned mera men det ligger normalt nästan uppe runt 2 milj svenska kronor.....har även tittat på fastlandet...

  men om du hittar något sajt med lägre priser får du gärna hojta till :)

  Annelie
   
 6. Webbred2

  Webbred2 Medlem

  Det finns en seriös fastighetskonsult på södra Teneriffa. Jag tror att han bor i LC. Prova honom: https://kanarieoarna.nu/po.asp. Har man 80 000 euro att sätta får man söka lite i utkanterna, inga a-lägen.

  Lycka till!
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis