La Galea

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Lasse, 8 augusti 2011.

 1. Lasse

  Lasse Medlem

  Har sökt info om La Galea i SA, men hittar inget här på forumet.

  Finns det nån som bott där och kan berätta ingående om hotellet.
  Funderar på ett par veckor där i Januari...

  Lasse som åker till GC om 9 dagar :)

  Lasse
   
 2. xerxses

  xerxses Medlem

  Tjenare Lasse........

  Jovisst en annan har slunkit in där en vecka. Åkte med Vingresor dit. Fina lite ombonade lägenheter, poolerna väldigt små, det är lite backigt ner till stranden och hem, en bit att gå.

  Stället ligger väldigt lugnt inte mycket trafik på gatan heller. Om du kastar ett getöga på internet och Vingresors presentation så ser du på bild två och tretton exakt den lägenheten vi fick, på det viset hade vi lite tur med utsikten man såg havet lite nedanför mellan husen. Inget dunka dunka ställe men det förmodar jag du inte är ute efter. Det är heller inte långt till San Augustins centrum med en uppsjö av restauranger a lite shopping.

  Hoppas du får det gött om du väljer stället. MVH/Xerxses
   
 3. Lasse

  Lasse Medlem

  Tack för svar :)

  Jo, just omgivningarna känner jag till lite, har bott flera ggr i SA och ska åka ner den 17:e till grannhotellet Norcopia.
  Det var mest just hur hotellet var, vi väljer just nu mellan Club Vistaflor och just La Galea.
  Vi trivs ju i SA, men C V är billigare än La Galea, så det är ju frågan om vad som är mest prisvärt...

  Lasse
   
 4. xerxses

  xerxses Medlem

  Ja har man inga speciella krav och inte lider av avsaknad av 25 meters pool så är det ett okay ställe men inte mer. La Galea tillhör väl inte mina toppställen därnere men vad jag minns så var det prisvärt hos Ving, jag föredrar lägena i San Augustin lite närmare stranden men det är jag det ..

  Lycka till hur det nu blir, att bara vara på holmen räcker långt bara det.

  /Xerxses
   
 5. cattis2

  cattis2 Medlem

  Vad roligt att se ett livstecken från dig, Xerxses. Hoppas du har det bra. Ingen kanariaresa gjord eller på gång?
  Cattis
   
 6. Lasse

  Lasse Medlem

  xerxses:
  Ja, även vi uppskattar läge lite närmare stranden i SA, så det blir nog att leta något själv så kanske man hittar något, vi har ju ingen brådska, det är ju inte förrän i Jan vi ska åka.

  Men nu när vi ska ner om 8 dgr blir det Nocopia, så det är ju en bit från stranden, men det var ju så bra pris på det hotellet, och pool till 9:åringen..och poolbar för mig :)

  Lasse
   
 7. xerxses

  xerxses Medlem

  Lasse låter kalas blir säkert bra för er och poolbaren är som bekant viktig så man får börja dagen med en ägglikör [8D]

  Cattis Hej på dej du trogna forumkompis. Nej tyvärr jag har varit otrogen mot ön och varit på andra resmål men det har varit lite snack om ett par vänner som ska till GC i vinter så jag får se om jag hakar på. Inte bra att vara borta från ön för länge, så man får söka upp kliniken och gå i terapi...eller fara dit då det är väl den bästa medecinen..

  Ha det bra alla.........:)
   
 8. Lasse

  Lasse Medlem

  Xerxes: Nja, jag brukar börja med en honungsrom när jag är på GC, men kanske en ägglikör kan passa nån dag oxå :)
  Men det är f*n vad dagarna går sakta nu när det börjar närma sig :)

  Lasse
   
 9. Emtehed

  Emtehed Medlem

  Vad skådar mitt norra öga[?][?][?]
  Efter att kört bil hela natten efter
  några dagar i en mycket avlägsen ort
  vid namn Haninge (ligger till och med längre bort än Stockholm)
  börjar jag så sakta vakna och upptäcker nåt sällsynt,
  xerxses har återuppstått på Forumet[:0]

  Härligt att se ett livstecken från en saknad vän.

  JanE som numer är till åren kommen och hoppas att
  flygbolagen inför pensionärsrabatt på resor till GC.

  PS
  Åker på en 6-veckors till hösten med boende i Doñana, Patalavaca
  DS
   
 10. xerxses

  xerxses Medlem

  Kära "gamla" Janne de e så hjärtat hoppar till av glädje när man ser dina spruttiga inlägg här.:D

  Men deppa inte Janne (om du nu gör det) det är inte åren på papperet som betyder något nej, det gäller att hålla sig ung i sinnet, man blir som ett fint lagrat årgångsvin vet du det blir bara bättre och bättre.

  Och för att hålla mig till ämnet så har La Galea ingen poolbar för den delen och ingen bar eller restaurang i direkt närhet till hotellet heller, så vill man ha lugn och ro så är La Galea perfekt om man nu vill ha det så...[8D][8D] men 5 min i taxi så har man PDI om man nu vill ha det på det viset...[:p]

  Soliga hälsningar från staden som tronar vid alla vatten...:)
   
 11. Lasse

  Lasse Medlem

  xerxses:ja, men nu till veckan blir det resa till S:A och hotell Norcopia</u>, med både pool och poolbar :)
  Vad jag har läst är det hotellet bra...eller?

  Att bo på La Galea till vintern har vi lagt ner, söker troligast ett hotell på egen hand istället, några tips?

  Lasse
   
 12. xerxses

  xerxses Medlem

  Beror på var ni gillar att bo och hur?

  Jag är mest ett PDI fan och bor gärna där och nere i Maspolamas.
  När vi som familj åker så gillar vi centralt boende i PDI med bungalowstuk. Ställen vi gärna återkommer till är Jardin Del Sols etagelägenheter med närhet till allt och jättepolområde bla.

  Ett annat ställe vi bott på många gånger är Los Arcos som har bungalower oxå mitt i PDI med närhet till det mesta. Finns mycket info att hämta på forumet om det stället. Sen kan man alltid googla lite

  Tyvärr så är vi inte så där jättefamiljära med SA har bara bott där två gånger, Norcopia känner jag inte till heller.

  Ha det fint...
   
 13. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Först: hej på dig igen xerxses, instämmer med de andra kul höra från dig igen :) Lasse vi sökte på booking.com när vi åkte i april i år, fick då tag i en trerumsbungalow i PDI vi betalade 2.000 för resan och 2.300 för bungalowen i 1 vecka, alltså 4.300 för 2 personer, ett kanonpris tycker jag, nu bokade vi i och för sig bara 1 vecka innan vi skulle åka, men kolla deras hemsida, väldigt trevligt bolag att ha o göra med, snabba och raska när man vill få något genomfört :) Har bokat även via dom nu i sept, men då blir det Mallorca, det va samma då en trerumslägenhet på 67 kvadrat med utsikt över hela palmabukten, den hade tidigare kostat över 14.000 för 2 veckor vi gav 749 eur. Nämnas ska att dom har väldigt mycket boende just i PDI med omnejd, lycka till:)

  Marie:)PS. Glömde ju att håller med xerxses om los arcos, ett jätte trevligt område som vi bott på många gånger, lite slitna lägenheter, och tyvärr tycker jag det blivit alldeles för dyrt att bo där med tanke på standarden, tycker det är på tiden dom rustar upp lägenheterna där lite, bott där nästan 2 ggr om året sen år 2.000 och inget nämnvärt är gjort i lägenheterna, synd tycker jag på ett så trevligt ställe för övrigt, och nära till allt.

  DS
   
 14. xerxses

  xerxses Medlem

  Håller med dig FBK Marie om Los A lite olika standard har vi råkat ut för många kåkar där är privatägda som hyrs ut med skiftande standard. Så ibland har vi råkat ut för lite sämre standard knirriga sängar och trilskande lås allt rasar i princip ihop när man flyttar in man blir så trött att man inte orkar byta åsikt en gång, och nästa resa var kåken hyfsad lite gambling...läget är kalas ändå och trevligare än betongkomplexen utmed Avenida Tirajana stritan...
  [8D]

  Men som sagt det finns fler guldkorn på ön om man känner för att vaska fram dem...

  Ha en bra evening...och dröm om mig..[8D]
   
 15. tjollan

  tjollan Medlem

  Xerxes [8D] som jag har funderat vart du tagit vägen. Är som Fantomen ingen har sett han men alla har hört talas om han ;)

  Undrar ibland om du är du eller igentligen någon annan. Kul att du är här och visar dig.
   
 16. Lasse

  Lasse Medlem

  Vi är väl lite såld på just S:A, men kanske PDI kan vara ett alternativ, då gärna i närheten av Playa del sol...Gillar ju att ta en sväng om ibland och även kolla in utelivet i Jumbo.
  Det vi gärna vill ha dock är lugn och ro och nära till havet.
  In till PDI tar man sig ju lätt från S:A.

  Det där booking.com ska jag kolla på framöver.

  Lasse
   
 17. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Lasse: Los arcos och även Santa Barbara som vi fick så billigt i april, ligger i ett lugnt läge, ligger nästan vid backen ned till Mas palomas, och bara några minuters väg från play del sol och yoymbo området, men kolla booking.com för dom har även i SA.

  Xerxses klart jag drömde om dig, vet du väl;)


  Hälsningar från ett regnigt Trollhättan:(

  Marie:)
   
 18. xerxses

  xerxses Medlem

  Tjollan ja vad ska man säga mannen myten legenden he he :)

  Jag får väl avslöja min riktiga identitet. Jag heter egentligen Astrid är 63 år har aldrig varit på GC för jag är så ebarmligt flygrädd. Men jag har hört att det är fint
  där och så har man teven. Mina största intressen är att gå ut med hunden och jaga lockpriser på Ica. Så nu vet du...[8D]

  Marie Santa Barbara låter intressant bra att prova lite olika ställen, booking.com låter som en okay sajt som man kan slöglo igenom en regnig dag när nu hösten snart drar in och rullgardinen åker ner.

  Från ett regnigt Stockholm..ha en bra dag
   
 19. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Xerxses, Santa Barbaras lägenheter va identiska med Los A, ligger bara snett över gatan från receptionen på Los A in på tvärgatan där några meter in, egen trädgård där också, helt ok boende, poolen kan jag inget säga om för vi var aldrig där, utan tillbringade mesta tiden på soltaket vid havet.:)

  Från ett nu soligt Trollhättan

  Marie[:p]
   
 20. tjollan

  tjollan Medlem

  :D Du är rolig du Xerxes.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis