La siesta

Diskussion i 'Boende på Gran Canaria' startad av anneghost, 14 november 2005.

 1. anneghost

  anneghost Medlem

  Jag ska på La Siesta i San Augustin i slutet av mars nästa år. Är det ngn som har erfarenhet av detta hotell?

  Annelie
   
 2. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Om jag inte missminner mig så ligger Testeina precis jämter...(jag tror inte det finns någon pool) Vi gilla de läget, lungt o skönt. Man kunde somna till vågbruset...annars tror jag nog att La Siesta är ett bra hotel.

  Anneli
   
 3. anneghost

  anneghost Medlem

  tack, vad härligt att få somna till vågbruset :) La Siesta har inte pool men det fanns ett annat hotell man kunde gå till. Men jag vill nog gärna ligga på stranden. En fråga till ;) kändes det tryggt att gå ned till stranden på kvällen?


  Annelie
   
 4. AnneliH

  AnneliH Medlem

  När vi var där -99 så fanns inte lyxhotellet där (då var det bara ett fult ruckel)nere vid stranden fanns det bara en massa bråte. Nu har de fixat till allt runt omkring. Vi var mest på Folias vid polen eller vid någon annan badplats. Vi for omkring på alla möjliga ställen. Det finns ju så mycket att kolla runt på. Men vi brukar börja strandpromenaden just nere vid den stranden och gå till Maspalomas och nu ännu längre.....jah...vad vore en promenad på stranden....jo alldeles underbar....

  Anneli
   
 5. Riggan

  Riggan Medlem

  Vi har varit i San Augustin 2 gånger. Min man och jag är +60 och senast nu i februari gick vi nästan var och varannan kväll strandpromenaden in till Playa Ingles. Jag kände mig aldrig otrygg även om det ibland bara var vi två när vi gick där och då kunde det vara mitt i natten.. I februari åker vi igen och bor då på Flamboyan i San Augustin. Ett lungt och trevligt hotell. Längtar redan dit . Vädret är ju inte det bästa här hemma för oss med fibromyalgi.
  Riggan

  Riggan
   
 6. bastian46

  bastian46 Medlem

  Vi har bott på La Siesta under två semestrar på ön och första gången var det helt ok med närheten till havet och gångvägen till PLD bl a. Lugnt och skönt.
  Under påsken i år bodde vi på La Siesta. Det var ett fasligt liv dygnet runt eftersom många spanjorer valt att bo på hotellet. Vi uppfattade detta som störande då vi endast fick några timmars sömn under 5 dygn. Vissa kanske skulle uppskatta detta med röj, men inte vi.
  Dessutom fick vi inte bytt sängkläder under två veckor och handdukarna byttes dagen innan vi skulle åka hem och de var då trasiga.
  Problemet är att en privat ägare hyr ut rum billigt till bl a ungdomar och hela familjer. Det är altså inte bara Always som hyr ut på detta hotell. Denna ägare var svår att nå på hotell Folias. Sällan någon som var där.
  Servicen var urusel....den sämsta som jag erfarit under många resor till det sköna Gran Canaria.

  Hoppas för er att det har blivit bättre.
   
 7. anneghost

  anneghost Medlem

  Aj då, man får hoppas att vi har bättre tur. Kanske var det så att många spanjorer var där under påsken! (hoppas)
  Vi vill ju gärna ha lite lugn och ro. Ni kunde inte ta upp det med eran reseledare? (om ni åkte med Always vill säga)
  mvh
  Annelie  Annelie
   
 8. bastian46

  bastian46 Medlem

  Jo nog var det så att det var många spanjorer där under helgen som bidrog till att det blev livat. Vi försökte att prata med Always reseledare, men ingenting hände...Det verkade som att Always inte hade den bästa kommunikation mwd de andra ägarna som hyrde ut rum.

  Hoppas verkligen att ni får en trevlig semester för läget på hotellet är ju toppen. Nära till stranden, köpcentret i San Agustin och till strandpromenaden. Dessutom får man somna till havets musik.
  Gick förbi La Siesta flera gånger nu då vi var nere i november och det såg lugnt ut, även kvällstid.
   
 9. anneghost

  anneghost Medlem

  När jag bodde uppe i Sonnenland på en bungalowanläggning så var det många spanjorer där med. Det var som om de hyrde sina bungalows för de kom dit till helgerna. Och då var det livat på nätterna, inte så att det var festande och så utan för att de umgicks med sin familj. Men så på söndagkväll så for de hem.
  Jag ska ned 22 mars och då är det nog ingen särskilt helgfirande. Man får hålla tummarna eftersom det brukar ju stå i kataolgen om det är ett livat hotell och detta har inte ens bar :)
  Annelie  Annelie
   
 10. Zaro

  Zaro Medlem

  Otur att ni ej haft lung och ro.
  Spanjorerna kan vara svåra att valja bort fran hotellen, for hotellen ligger ju i Spanien.
  Och aven de har ratt att bo var de vill eller hur.
  Prata med reseledaren de ar de som maste fixa det..eller Hotel ledningen..mala suerte

  ZR
   
 11. anneghost

  anneghost Medlem

  Jag har mailat Always ang detta hotell och de skulle återkomma med svar. Först skulle de ta kontakt med dem där nere och höra hur livat det är, för jag skrev att i katalogen så står det inget om det.
  Så nu får vi se vad de skriver.

  Annelie  Annelie
   
 12. bastian46

  bastian46 Medlem

  Jag tror att ni får det trevligt på La Siesta.
  Det som hände oss var nog enbart för att det var påskhelg och att många från byarna i norr drar ner till södern för att festa.
  Det vi upplevde som dåligt är städningen och byte av sängkläder och handdukar, men det är bara att prata med Always representanter där nere. Det är deras sak att fixa det.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis