Låg/högsäsong?

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av FREAK, 8 november 2010.

 1. FREAK

  FREAK Medlem

  Jag har tänk åka till Gran Canaria (Rocas Rojas)två veckor i början på juni.
  Hur är det att vara där då med tanke på hög/lågsäsong och värme i vatten och luft.
  Jag kommer även att ha mina två pojkar med, 11 resp 14 år gamla. Finns det några tips på aktiviteter för barn/ungdomar i den åldern.
   
 2. Bumpen

  Bumpen Medlem

 3. FREAK

  FREAK Medlem

  Tack för tipsen Bumpen!
  Aqualanda känns som det blir svårt att förhandla sig ur ;)
   
 4. Bumpen

  Bumpen Medlem

  Jo det är ett kanon ställe för barn och dom äldre blir som barn igen :D
  Jag har för mej att dom brukar ha något kombipris på Palmitosparken och Aqualand.
  Missa inte att man kan söka i detta forumet på äldre trådar.
  Själv har jag bara besökt kanarieöarna (Gran Canaria) i januari. Så hur det är med vädret har jag ingen koll på. Men det sägs att vissa ställen stängs sommartid? Och att Spanjoerna från fastlandet kommer i massor.
   
 5. Pellis

  Pellis Medlem

  Visst är det lite lugnare den tiden men det är bara skönt. Bor själv alltid på Rocas och brukar ibland vara där i maj och åker sen alltid ner på midsommardagen. Spanjorerna kommer oftast inte förrän i slutet av juli i början av augusti. Många restauranger sommarstänger i maj men det är absolut inget du missar, det finns många bra som har öppet året runt. Aqualand är superkul för dina killar och gå in på internet och skriv ut rabattkuponger samt lämna dessa i kassan eftersom all rabatt man kan få är välkommen. Tar du med dig matsäck (som vi alltid gör) slipper du dessutom känna dig helt rånad när du går ut därifrån. Mina pojkar som är 9, 15 och 17 gillar att vara vid San Agustinstranden och hoppa/surfa i vågorna för ibland är dom riktigt stora. Stranden ligger precis nedanför Rocas Rojas, sen har du Burras stranden lite längre bort men där är det betydligt lugnare vatten. Spelar ni golf?
  Shopping är inte mina killars favoritsysselsättning direkt men åk till Las Palmas om ni är där i två veckor. Biljardbord finns i receptionen på Rocas och nyttjas flitigt av mina pojkar. Vädret är toppen, alldeles underbart skönt för att uttrycka mig tydligare :):)
   
 6. FREAK

  FREAK Medlem

  TAck för det Pellis! Låter ju sååå skönt. Nedräkningen har börjat....bara 6 1/2 månad kvar nu... :)
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis