Lägenhet med Internet

Diskussion i 'Boende på Gran Canaria' startad av awa81, 28 mars 2007.

 1. awa81

  awa81 Medlem

  Hej!

  Nästa höst funderar jag på att skaffa en lägenhet på gran canaria. Eftersom jag behöver internet för att kunna jobba är detta något som är vädligt viktigt för mig. Vad jag har hört av folk som jag har träffat där så finns det ADSL modem med upp till 3mbit via telefonledningarna. Men jag vet inte hur stabilt det är?

  Är det någon som vet hur internet utbudet ser ur i gran canaria?
  Finns det bara adsl eller finns det 10mbit eller 100mbit? Satelit? Tacksam för all information om Internet uppkoplingar.
   
 2. n/a

  n/a Medlem

  Hej!

  Jag bor i San Augustin och har ADSL via telefonnätet. Hastigheten är 1,0 mb/s.

  Det är stabilt, men inte billigt. 39/mån.

  Robert


   
 3. n/a

  n/a Medlem

  Jag bor i Las Palmas och har adsl.Betalar 55 i manaden och da är alla telefonsamtal med min fasta linje gratis inom hela Spanien.Och givetvis internet 24 tim. dygnet.Vet inte hastigheten,ibland gar det fort och ibland saktare men tycker att det funkar bra.
   
 4. n/a

  n/a Medlem

  Har Telefónica, 3 Mbit / s + IP-TV (Imagenio) + telefonsamtal (flat rate). Kostar runt 50 euro i månaden. Fungerar som en klocka, aldrig några avbrott. Finns billigare bolag men en del har dåligt rykte (många avbrott) så jag rekommenderar Telefónica.

  Man kan nog räkna med att ADSL kommer att uppgraderas till 20+ Mbit / s inom en inte alltför avlägsen framtid. Telestationen i Doramas är redan anpassad för det.

  Tänk på att Du förmodligen måste "empadronarte" (på Ayuntamiento) för att kunna öppna konto, börja abonnera på saker och ting etc.

  Håkan
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis