Laktosfria produkter på Gran Canaria

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Tony, 16 november 2005.

 1. Tony

  Tony Medlem

  Hej!

  Kan man köpa Laktosfria produkter typ mjölk, smör m.m. på Gran Canaria?

  Mvh / Tony
   
 2. bo-ek

  bo-ek Medlem

  Jag tror säkert det finns möjlighet köpa laktosfria produkter i GC, tipsen här gäller Las Palmas:
  1. Försök på "carrefour" i köpcentrat Las Arenas. Ligger i södra delen av Las canterasstranden. Ta taxi eller promenera.
  2. "El corte ingles" varuhus med nästan allt mitt i centrala Las Palmas. Där bör dom ha laktosfritt i sin enorma livsmedelsavdelning.
  Sista utväg jag rekommenderar är att gå in på restaurang "Blå Donau" vid Las Canterasstranden, äta någon av deras alldeles enastående maträtter och ta kontakt med "Bibi" eller "Viktoria" på svenska (eller t o m götebosska) så får Du säkert hjälp!
  Hälsningar från bo-ek som också är van med att fråga infödda laspalmasbor.
   
 3. klara

  klara Medlem

  Kolla på apoteken, så kallat farmacia. Det är möjligt att sådana produkter finns där eller så vet personalen säkert som arbetar där, var det finns att köpa. Lycka till. Klara
   
 4. visbyone

  visbyone Medlem

  Hejhopp!

  Jag var för några veckor sedan på GC och var bla på Atlantico och då på Carrefour.

  Där fanns det ca 10 hyllmeter med Laktos och Gluten fria produkter.
   
 5. KalleKula

  KalleKula Medlem

  Hej Tony !
  Håller med ett av svaren du redan fått. Kanske det borde förtydligas vad gäller Atlantico. Ligger i östra utkanten av staden Vecindario bara några kilometer från flygplatsen, i riktning mot San Agustin och Playa del Ingles, om du nu ska till dessa orter. Atlantico är ett relativt nytt och stort köpcentrum som du kan åka buss till från nämnda orter. Kommer inte ihåg busslinjens nr. Alternativt gäller hyrbil. Kör väg GC 1, riktning Las Palmas, ta av strax före flygplatsen.

  Ska du kanske alt. till staden Las Palmas så är Corte Ingles som gäller, ett stort varuhus i mitten av stan. Kan jämföras med NK i Stockholm. Hoppas du hittar det du söker ! "Rospiggen" :) [:I]
   
 6. Tony

  Tony Medlem

  Hej!

  Tack för alla svar!

  Vi ska bo på Sunwing i Playa del Ingles.
  Vilken affär i denna stad säljer laktosfria produkter?

  / Tony
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis