Längtan

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av lillakarin, 26 september 2006.

 1. lillakarin

  lillakarin Medlem

  Hej. Vi är nu sanrt inne på upploppet när det gäller att räkna dagar.
  Om 18 dagar den 14/10 åker vi ner och stannar i 2 veckor.
  Har längtat sedan vi bokade i början av januari, då kändes det långt bort.
  Karin
   
 2. lillakarin

  lillakarin Medlem

  Ursäkta mitt slarv med stavningen. Var visst lite för snabb.
   
 3. Trams

  Trams Medlem

  Jag hoppas att ni får en trevlig vistelse där nere!
  Jag förstår att det kändes lång bort när resan bokades! :)
   
 4. lillakarin

  lillakarin Medlem

  Hej Trams och Tack för det.
  Har förstått att inte alla uppskattar att några av oss ränkar dagar.
  Därför känns det ju trevligt att få ett svar från dig.
  Tack.
  Karin
   
 5. Trams

  Trams Medlem

  Hej igen!
  Det e väl ett forum för folk som ÄLSKAR GC? Så självklart att man räknar ner tills man ska åka dit!
  Det e väl upp till var å en?!
  Jag hoppas att du får en bra resa å du måste lova att berätta sen när du kommer tillbaks hur det har varit, så att man blir ännu mer sugen på att boka en ny resa!
   
 6. Pellis

  Pellis Medlem

  Planering, längtan och nedräkning är ju en del av själva resan! Jag kommer ihåg när du åkte förra året!
  Jag kan inte börja någon nedräkning ännu eftersom det känns så långt borta fortfarande...men jag lovar att jag återkommer!
   
 7. lillakarin

  lillakarin Medlem

  Jag lovar att berätta när vi kommer hem. Men vi är nog rätt tråkiga för vi latar oss mest och tar det lugnt. Jag jobbar som dagbarnvårdare och har 7 barn inskrivna och även om jag gillar mitt jobb så är det skönt att vila öronen och slippa torka någon i rumpan när man ska äta.
  Karin
   
 8. AnneliH

  AnneliH Medlem

  lillakarin; Jag önskar dig också en trevlig resa! Hoppas ni får bra avkoppling och många soliga dagar! [8D] Själv tycker jag som Pellis att själva nedräkningen och planeringen tillhör resan....så självklart vi som brukar åka ner ser ju fram emot resan...själv försöker jag planera en resedagbok till nästa gång som vi kan spara..men avresedatumet är ju så ofantligt långt bort.:) men jag brukar titta in här för att se om det är någon som har något roligt att berätta...eller tråkigt...eller om det är någon som bara vill skriva av sig om sin resa, för det är väl det som det här forumet är till för...eller har jag fel? Jag ser iallafall fram emot våran resa...[8D]

  Anneli
   
 9. lillakarin

  lillakarin Medlem

  Tack till alla som önskat oss en trevlig resa.
  Karin
   
 10. klara

  klara Medlem

  Hej lillakarin.
  Vi åker ju vi också snart till gc, fast till Meloneras. Vi åker den 18 oktober och ska också vara iväg i 2 veckor precis som ni. Vi tänkte faktiskt ta bussen in till San Agustin en kväll. Kan du ge oss lite goda råd, var vi kan fördriva tiden med där. Då vore jag väldigt tacksam. Om jag har förstått dig rätt åker ni också till gc varje år. Ha det så bra. Klara
   
 11. cattis2

  cattis2 Medlem

  Hej allihopa!
  Hoppas ni får en riktigt skön semester. Ser fram emot att läsa om er resa här senare i höst!
  Cattis
   
 12. Riggan

  Riggan Medlem

  Hej, alla GC-fans!
  Visst är det väl härligt att ha något att se fram emot. Själv reser mannen och jag ner till San Augustin den 21 februari nästa år och det känns väldigt långt dit.
  Denna gången längtar jag efter att komma bort från all mer än någonsin.
  Min lilla mamma har gått bort och vi hade begravning i torsdags.
  Så nu gäller det att plocka fram allt possitivt i livet och dit hör resor till underbara GC. Med värk i kroppen är det jätteskönt att resa dit i februari när allt är så dystert här hemma.
  Har stor förståelse för er som har "prickar" och som blir så mycket bättre i solen. Det känns nästan lika dant med min värk. Den är lättare att hantera efter en tid i värmen.
  Fast håll med om att vädret fortfarande är helt underbart här hemma. Åtminstonde i södra Sverige. När var det så varmt den 1 oktober som det är i år?
  Hälsningar


  Riggan
   
 13. lillakarin

  lillakarin Medlem

  Hej Klara. Ja vi brukar åka till San Agustin varje år. Vi tycker att det är en underbar plats. Våra utsvävningar är inte så stora. Dagarna består mest av bad och promenader in till Playa Ingles. Ibland hyr vi bil och åker upp i bergen ibland tar vi bussen till Faro eller Puerto Rico.
  På kvällarna brukar vi gå till Tre Hjärtan och dansa för vi gillar dans båda två. Har prövat Playa del Sol en gång men det var ingenting för oss. Jag upplevde publiken som väldigt överförfriskade. Det är upp till var och en men när jag ska dansa vill jag gärna göra det utan att bli knuffad hela tiden. Uppe på taket i köpcentrat finns det minigolfbana som är ganska kul. Ja, nu vet ni hur våra dagar rullar på näe vi är nere på ön. Kan låta tråkigt och enahanda, men vi tycker det är underbart.
  Kanske vi ses på Tre Hjärtan?

  Riggan: Hemskt att mista sin mamma, jag känner med dig. Hoppas ni får en skön semester och att din värk lindras i värmen.
  Karin.
   
 14. klara

  klara Medlem

  Hej lillakarin!
  Hur lång tid tar det att gå in till PDI? Det är skönt med långa promenader. Bara det är ju avkopplande. Det är inte alls omöjligt att vi ses på tre hjärtan. När vi är på gc, brukar vi ta bussen till någon av de andra semesterorterna, för man vill ju se lite annat också. Las Palmas ska vi också göra ett besök till. Det är alltid någon dag som är lite mulen. Då passar det ju bra att göra en liten utflykt. Annars ligger vi och slappar vid poolen eller poolerna. Vi har faktiskt tre stycken på våran anläggning plus tre bubbelpooler. Jag har ofta mycket spänningsvärk i nacke och axlar, så då passar det ju bra att ligga i bubbelpoolen eller ta och simma några längder, för då mjukas ju lederna upp. Härligt! Vi var nere i somras också, men då var vi i Puerto Rico. Det var fint där också. Lite annorlunda än vad vi är vana vid, eftersom det är väldigt kuperat. Hotellrummet var väl ingen höjdare, men man kan inte få allt. Anläggningen för övrigt var helt ok. Ha det nu så trevligt på er semester, så får vi skriva våra lägesrapporter, när vi har varit där nere. Spännande! Klara
   
 15. lillakarin

  lillakarin Medlem

  Hej Klara. Jag har aldrig tagit tid när vi promenerat in till P L men det tar inte så lång tid,in till centrum kan det väl ta ca 30-40 min. skulle jag tro. Ibland går vi fram och tillbaka flera gånger på en dag för motionens skull. Vi har också gått från Faro men det tog lite längre tid.
  Kul om vi ses på Tre Hjärtan, vi brukar som sagt va ta en svängom varje kväll efter middagen. Dansen börjar kl 21.00.
  Karin
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis