Las Jacarandas eller Santa Fé

Diskussion i 'Boende på Gran Canaria' startad av chica, 16 maj 2007.

 1. chica

  chica Medlem

  Är intresserad av all sorts fakta och erfarenheter från dessa hotell i Pdi. Hoppas det finns några som vill skriva en rad.
   
 2. torpare

  torpare Medlem

  Hej chika
  Har aldrig bott på Las Jacarandas men däremot på Santa Fè några gånger.
  Ett helt ok hotell med bra läge. Ligger längs Avenida de Gran Canaria mitt emot Jardin del sol, ett annat av Fritidsresors hotell. Åker du med Fritidsresor är de lägenheter som Fritidsresor använder renoverade sen förra säsongen. Bra standard på lägenheterna alltså. Lite slitet i övrigt. Hotellområdet ser i övrigt ut som det gör på ex vis Los Arcos.
  Ett helt ok boende med två trevliga poolområden, hygglig poolbar mm.
  Lite jobbigt över påsk och storhelger eftersom många lokala boende då flyttar in. Kan bli lite stojigt.
  Ett bra boende om man åker med barn.
   
 3. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Hej chica!
  Jag sökteLas Jacarandas här i forumet och fick flera träffar....där stod det lite om hotellet, jag har själv ingen erfarenhet av det hotellet...men jag vet att Svenssons som vi träffade från forumet bodde där, och de tyckte iaf att det var ett bra hotell...och det litar jag på:)
  Hoppas ni får en bra vistelse![8D]

  Anneli
   
 4. chica

  chica Medlem

  Hej och tack för svar! Jag läste oxå att Svenssons gillade Las Jacarandas och blev nyfiken då jag gärna bor på ett lite mindre hotell. Santa Fee å sin sida verkar mysigt med egen uteplats m.m.. Nu tror jag dock vi fastnat för ett tredje alternativ, Las Dunas i Pdi. Det ligger rätt nära Las Jacarandas och de båda hotellen verkar faktiskt rätt lika. Ska betala anm. avgiften kommande vecka så till dess måste vi bestämma oss. Avresa är inte förrän i början av mars -08 men jag såg att det bara fanns två lght kvar på Las Dunas det aktuella datumet.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis