Las Palmas 70-tal

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Pier, 21 januari 2005.

 1. hawkeye

  hawkeye Medlem

  Håkan Kaldemark här, numera boende i Frigiliana på Costa del Sol, fick nys om den här sajten genom Kerstin och Gustav Dahl som fortfarande bor kvar i Las Palmas. Min bror Lennart finns i Sverige sedan 1975. Det var en Alfa Romeo Montreal inte en TransAm som han snudd på körde ihjäl sig i men jag tror inte det var Thomas från El Sombrero som var med men jag kan ha fel. Thomas jobbar enligt vad jag hört som pilot och hans mor Truls bor i Simrishamn. Var själv på ett kort besök i Las Palmas förra året (efter 21 år) och det var väl inte utan att det högg till i hjärttrakten, många fina minnen! Tyvärr så tyckte jag nog att våra gamla kvarter runt Bernardo de la Torre hade förslummats men det är kanske jag som är överkritisk. Roger från Baldakinen är fortfarande kvar och jobbar med husförsäljning. Hartvig på Den skrattande grisen är oxå still going strong. Allt för nu, hälsningar till alla gamla kända!

  hawkeye
   
 2. arinaga

  arinaga Medlem

  Thomas här från El Sombreo. Fick reda på denna sida via min trevliga bilmekaniker i Las Palmas. Jag var inte med i olyckan utanför flygplatsen, däremot kommer jag ihåg bilen som jag tyckte var kanonfin. Har varit nere några gånger på GC och bodde även där i ett par år. Bor nu i Marbella. Hade varit kul att få kontakt med alla gamla vänner igen, skicka gärna email. Jag har fortfarande kontakt med Janne Lucas Persson som spelade på visklubben tillsammans med Peter Holm mfl.
   
 3. Hej
  Min pappa min familj var mycket hos Jörgen på Baldaquin jag och mina syskon var där mycket 1972-1974
   
 4. Jobbade på Tres Coronas på 60 talet Las Canteras låg den Canarias mest populära restaurang.Någon här inne som känner till den?
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis