Ledsen

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av coconut, 21 oktober 2009.

 1. coconut

  coconut Medlem

  Har i måndags haft inbrott i min lägenhet då jag blev av md rubb och stubb av värde i mitt hem. Hade en 7 månader gammal platt-tv, en 10 månader gammal Lap-top, och mycket annat som kostar mycket pengar. De tog mitt dopguld som är 32 år gammalt, barnens dopguld, förlovningsringar, studenpresenter, kamereror med alla sem-bilder jag inte "hunnit" lägga över på skiva/usb och väldigt mycket annat. Men det värsta är att de tog min trygghet.

  Dessutom diskuters det nu hemma om vi har råd att åka på vår planerade resa i dec.

  Hur ska man göra liksom,avboka och förlora det man förlorar, eller åka å leva fattigt när vi väl är där?

  Hur hade ni gjort? Vet fasiken varken ut eller in....:(
   
 2. tjollan

  tjollan Medlem

  :( Fy bubblan!! vet ej hur det känns alls men jag har en närstående som har haft inbrott 2 ggr i hus och en gång i stuga och det värsta enligt dom var att "någon" har varit i ders kläder och saker och rört.Usch somdu säger trygghten är lite skavd. Sen affektionsvärde går ju aldrig att ersätta tyvärr så har tjuvar grisaktiga samveten! Obs håll koll på Tradera och vissa pant saijter ifall dom dyker upp!
   
 3. coconut

  coconut Medlem

  Men hur hade du gjort...dragit å levt på lånade pengar typ eller avbeställt? Känner mig villrådig.....
   
 4. Emtehed

  Emtehed Medlem

  Hej coconut
  Jag brukar aldrig skiva ut svär ord i mina inlägg men nu kan jag inte låta bli

  FY FAAN :

  vad jag tycker synd om dig och jag tror att jag förstår hur du känner dig och att det är att du mist din trygghet som känns värst.

  Jan E som råder dig att åka, om än det blir att leva lite "fattigt".
  Att komma bort från elendet kan förhoppningsvis lätta lite
   
 5. soligen

  soligen Medlem

  Coconut, så jättetrist och tråkigt för dig. Vill bara beklaga och hoppas det ordnar upp sig och att du får se ditt förlorade dopguld igen. Jag tycker så synd om dig. Det är rent j-ligt att folk går in i andras hem och rotar och stjäl, grrr :(
  Var det du som bodde i Göteborgstrakten? Isf är ju Kvibergs marknad ett känt tillhåll där det säljs tjuvgods. Men hur man ska kunna spåra upp det där vet jag inte.

  Kram på dig och jag håller tummarna.


  mvh Andrea
   
 6. soligen

  soligen Medlem

  Glömde: Jag skulle försökt åka, skrapat ihop/lånat pengar. Tror ett miljöbyte skulle behövts mer än nånsin. Se blå himmel, komma bort lite från den där otäcka känslan hemifrån.
   
 7. torpare

  torpare Medlem

  Känner med dig. Har varit med om detsamma.
  Det värsta är alla saker som mest har affektionsvärde och som inte går att ersätta.
  Jag skulle nog ha åkt i alla fall. Bättre att leva lite sparsamt än att känna att tjuvarna tog semestern också
   
 8. wesse

  wesse Medlem

  Fy så eländigt :(
  Jag tycker att du ska försöka att åka som planerat.

  wesse som längtar till väärmen igen
   
 9. peterk

  peterk Medlem

  fan va tråkigt hoppas du kommer iväg till värmen iaf.....
   
 10. Cina

  Cina Medlem

  Hej Marie.

  Det var inte skoj..fy vad tråkigt.

  Det värsta är att man vet att någon har varit inne och rotat i sitt eget hem . Förstår dig att det är svårt att känna trygghet efter det här. Men du kommer att känna dig bättre . Hoppas barnen inte har tagit det för hårt..

  Marie du får tänka att det var bra att ni inte var hemma och ni inte blev utsatta själva, minnen är borta ..det går inte att ersätta det förstår jag Hoppas du kan få hjälp av ditt försäkringsbolag med att ersätta lite av det du har förlorat av inbrottet.

  -Jag har en kollega som har varit med om detta två gånger på ett år Jag har sett hur hon har mått.

  Hoppas ni kan få resa ..det vore bra för er.
  Kram en som tänker på ER. Cina
   
 11. Rson

  Rson Medlem

  Coconut-tråkigt! Har själv varit utsatt för inbrott och tror mig veta hur du mår. Kanske är inte det värsta att bli av med de nya moderna sakerna. Värre att mista alla minnessaker. Första tiden efter inbrottet kändes det som om "de" skulle komma tillbaka varje kväll. Jobbigt att veta att någon varit inne och rotat i det personliga. Våra tjuvar tog t.o.m. mat i kylskåpet. Sov med plånbok mm under huvudkudden. Låter löjligt, men det var jobbigt länge. Kämpa på och försök att göra resan till Gran Canaria. Tror att ni alla behöver det. Lycka till!
   
 12. Giggis

  Giggis Medlem

  Gud va jobbigt. Tänker på er.
  Jag skulle åkt ändå och levt sparsamt. Hellre det än att avstå från resan.
  Hoppas verkligen allt ordnar sig.

  Kram Lena
   
 13. coconut

  coconut Medlem

  Tack ska ni ha....ja man mår bedrövligt.... visst har man hört om folk som haft inbrott innan men aldrig hade jag kunnat ana känslan.... Som Rson skriver så känns de som de ska komma tillbaks å jag kollar över axeln många ggr per dag.

  Känns bara så surt allting, ensamstående mamma som skrapar ihop pengarna till resor på mina 90% som jag jobbar...så blir det såhär liksom....

  Tack för omtanken...Maria
   
 14. Bumpen

  Bumpen Medlem

  Usch va tråkigt!

  Men klart du ska åka om det går! Skönt att ha något och sikta på i det eländet! Och komma iväg från vardagen och tänka på något roligt!
   
 15. tjollan

  tjollan Medlem

  Hej igen!

  Lite sent svar men dock.. Far iväg låt inte "tjyvarna" stjäla din resa och glädje över den! Har du ekonomisk möjlighet att åka ändå så far för allt i världen!
  Skickar en "glad gubbe" :) och en massa positiv energi!
   
 16. cattis2

  cattis2 Medlem

  Fyy vad jag blir förbannad så jag läser detta. Jag fattar inte vad det är för folk som inte kan hålla skillnad på mitt o ditt och som dessutom har mage att ta sig in i andras hem och stjäla. Guud om man finge tag i dem...då skulle man göra sig olycklig.

  Hoppas det ordnar sig till det bästa för er och att ni har försäkring som täcker upp en del av det materiella. Minnes-saker går ju inte att ersätta i pengar.

  Hoppas det inte dröjer allt för länge innan du och dina barn mår bättre igen och att ni kommer kunna känna er trygga hemma igen.Jag håller tummarna för att ni kan komma iväg på er välbehövliga resa till Gran Canaria. Tänker på er.

  Varma styrkekramar Cattis
   
 17. klara

  klara Medlem

  Jag lider med dig. Sälvklart hoppas jag, att ni kan komma iväg på er efterlängtade resa.

  Kram
  Irene
   
 18. Dennis

  Dennis Medlem

  Beklagar verkligen det som skett Coco. Jätte tråkigt för er i familjen[V]
  Förstår att det känns tungt och att en osäkerhetskänsla råder. Men försök tänka att det som skett har skett. De kommer inte komma tillbaka, de har ju redan tagit det som de (förskräckliga hemska ohederliga "människorna") tyckte de kunde ta, antagligen för att sälja någonstans.

  Du kan bara göra det du redan gjort, åk bort det förtjänar ni verkligen nu.

  Att leva "fattigt" på semestern kommer visa sig vara värt det.
  Vi har själva fått semestra på mkt små medel. Det löser sig när man väl är där. T

  råkigt att idioterna tagit saker man inte kan få tillbaka, som är kära egodelar för en själv. Sprid ut till dina vänner och be alla du känner hålla koll på Blocket, tradera, hör själv efter på pantbanker i första hand vad det gäller guldet. Du kanske har foton på dina saker, tag med dem och visa.

  Skickar en Stoooor kramig kram till er alla.
   
 19. Lider med dig..vet precis hur du känner. Har själv haft inbrott i mitt hus.
   
 20. coconut

  coconut Medlem

  Tack forumvänner...
  Jag ska försöka hålla huvet högt å tänka framåt....

  Tack igen...Maria
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis