Lenas it-cafe

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av coconut, 28 januari 2009.

 1. coconut

  coconut Medlem

  Kollade in på de lägenheter som Lenas it-cafe tillhandahåller i san augsutin..Nån som bott i dessa, eller som vet nån som gjort det?

  Funderar på om man ska testa detta näst gång..tyckte de såg fina ut å väl värda sitt pris...

  Någon?![8D]
   
 2. n/a

  n/a Medlem

  Halloj Coconut.

  Vi är själva ägare till en bungalow på Monte Rojo. Det är en fantastisk anläggning som tidigare var en Sunwinganläggning, den första tror jag.
  Mest skandinavier under högsäsong.Kanonpool som är uppvärmd vintertid.Mycket trappor men även ramper. Fler frågor????
  Ta tillfället om det är ett bra pris.
  Kan också tala om att det inte längre heller finns så mycket kackelackor som det var känt för förr.Några katter finns men dom tillhör "någon" och är inte vilda.

  Kajsa
   
 3. coconut

  coconut Medlem

  Tack för svar...får gå dit i vinter å kolla in hur de ligger till...troligtvis testar vi detta då nästa gång..låter kanon...tycker det e kul att testa lite olika...Tack tack...
   
 4. Cina

  Cina Medlem

  Vi hyrde av henne ett år i några dagar..helt ok..så jag rekomenderar dig att hyra där. vi hyrde båda hennes lägenheter som ligger vägg i vägg.
  Vi bodde på Monte Roje under många år när barnen var små..bra pool för barnen och ett mysigt ställe..har många gamla minnen från Vingrese tiden .. SÅ kolla upp och hyr..
  Cina
   
 5. coconut

  coconut Medlem

  Tack..ja det får nog bli det faktiskt..vi kommer oxå att få hyra 2 st vägg i vägg å så bor vi med varsin unge jag å min mamma..tyckte det va himla bra me tvättmaskin i lägenheten...

  Nä detta låter som nåt för oss..Tack för att ni svara
  (kanske skulle lagt denna fråga under boende kom jag på nu)

  Ha en bra fredag....
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis