Loopys

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av lkz166i, 25 september 2005.

 1. lkz166i

  lkz166i Medlem

  Hej!
  Vi är ett gäng på 6 personer som åker till Maspalomas över nyår.
  Vi vill väldigt gärna äta på Loopys i San Agustin på nyårsafton. Har försökt maila dit via deras hemsida men kommer inte fram.
  Vet någon något annat sätt att få kontakt med dem?
  Hälsningar Marie
   
 2. lillakarin

  lillakarin Medlem

  Hej Vi åker till San Agustin 1 oktober. Vill du att jag ska hjäpa dig med att fixa ett telefonnummer du kan ringa? Säg till om jag kan hjälpa dig. Vi bor på Miami Playa som ligger i närheten.
  Karin
   
 3. klara

  klara Medlem

  Hej. Adressen är Loop´ys resturant,Las Retamas 7, San Agustin. Tel.nr. 00 34 928 62892.
  Hemsidan är: www.loopysonline.com/svemapa.htm. Lycka till.
  Klara
   
 4. lkz166i

  lkz166i Medlem

  Hej igen!
  Tel numret har jag fått av Klara men mailadresserna stämmer inte på hemsidan, därför vore jag dig evigt tacksam om du kunde skaka fram en mailadress när du är nere.
  Tack på förhand.:D
  Marie
   
 5. klara

  klara Medlem

  Hej igen. Jag gick in på söksidan och slog upp Loopys San Agustin, så fick jag upp hemsidan. Testa, så hoppas jag att det lyckas.
  Klara
   
 6. lillakarin

  lillakarin Medlem

  Haej. Har du testat hemsidan var i ett tidigare svar? Det verkade finnas adresser till all personal där. Om inte det fungerar så hör av dig igen.
  Karin
   
 7. lkz166i

  lkz166i Medlem

  Jodå!
  Jag har testat att maila via personalens mailadresser men det funkar inte. Verkar som Loopys sida inte blivit uppdaterad på länge.
  Marie
   
 8. klara

  klara Medlem

  Har du testat att klicka på den röda markerade texten i mitt tidigare inlägg? Klara
   
 9. lkz166i

  lkz166i Medlem

  Ja, och det är den sidan jag har tagit mailadresserna ifrån som inte fungerar. :D
  Marie
   
 10. klara

  klara Medlem

  Det var ju synd. Hoppas att det finns någon annan som kan hjälpa dig. Klara
   
 11. Pellis

  Pellis Medlem

  Men nu måste jag bara fråga utan att verka negativ eller provoserande?! Vad är det som gör att ni vill gå dit? Har du varit där förut? Jag blir bara nyfiken eftersom vi har varit där ganska många gånger, barnen tycker om att gå dit. I somras valde vi helt bort Loopys eftersom det var så dåligt i april och gången innan det skickade jag ut min mat. Har vi haft en otrolig otur? Det kanske är så...
  Det är ju alltid mycket folk där. Just till nyår kanske de har något special!
   
 12. lkz166i

  lkz166i Medlem

  Vi har varit där alla 6 vid olika tillfällen (inte alltid tillsammans) och varit nöjda. Nu är det ett par år sedan så det kanske blivit sämre. Kunde vara kul att höra vad andra tycker.
  Marie
   
 13. Pellis

  Pellis Medlem

  Ja, det är ju inte alltid maten har varit dålig. Vi måste ha haft lite otur de senaste gångerna. Pizzorna har ofta varit "supergoa" men inte ens dom var de sist. Ja, jag hoppas i alla fall innerligt att eran Nyårsmiddag blir bra man vill ju liksom det en sån kväll! Ska ockå äta Nyårsmiddag i San Agustin men det blir på "Pellis Altankök" dvs hemma. Happ, då längtar man igen då...
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis