Los Arcos ?

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av grodan, 22 januari 2009.

 1. grodan

  grodan Medlem

  Hej!
  Los Arcos??
  Har lagt in fråga även om glutenfritt, i en annan fråga. Jag är nu(sedan idag) registrerad på denna sida.
  Och vi ska för alla första gången åka på riktig semester!! O det ska bära av till Playa Del Inglés!!
  Kan inte fatta att det är sant!
  Hur varmt brukar det vara i mars?
  Något man behöver ha med sig? Vi ska på i Bungalows på Los Arcos! Hur är det där? Jag har förstått att de flesta som är här på denna sidan, sitter inne med mycket kunskap.
  Hoppas nån svarar! Ha en toppendag! mvh Grodan
   
 2. xerxses

  xerxses Medlem

  Hej du.....[8D]

  Los Arcos är ett favoritställe för både mig och andra så följdaktligen har en mindre encyclopedia avverkats i ämnet...använd gärna sökfunktionen så får du en massiv info säkerligen

  Man är mitt i smeten med närhet till allt men samtidigt bor man lite lugnt med egen trädgård bla lite avskilt från stoj och trafik så kombinationen passar mig utmärkt...:)

  Happy hunting på forumet....
   
 3. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Ja, Los Arcos är ett favvo område!
  Nästan så jag är där när jag blundar[:p]
  Claro que si!

  AnneliH som längtar till solen
   
 4. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Kan bara hålla med ovanstående, själva har vi bott där två gånger om året sedan 2000, tycker man får så mycket mer när man har bungalow med trädgård, än om man bor på hotell:) Hoppas ni också kommer trivas

  Hälsar Marie som åker om 4 veckor imorgon:)
   
 5. stickan48

  stickan48 Medlem

  Ja Los Arcos är ett bra boende men man vet aldrig riktigt vad man får för bongalow, de kan variera i standard visa är mycket fina andra enklare vad det gäller inredning och skick. De flesta är privatägda.


  Kolla in vår sida http://www.gcresor.se/ där finns 3 st filmer från Los Arcos
   
 6. grodan

  grodan Medlem

  Jag är jätteglad att alla delar med sig så av sina filmer, bilder och erfarenheter..
  Jag har förstått att man kan få lite olika standard på rum. Någon som har en favorit? Är de bättre som ligger närmre poolområdena? Eller är det bättre längre ifrån poolerna?[?] Fick ju ett tips av en av er alla godhjärtade, att man kunde maila till dem om önskemål. Så någon som vet nåt nr som är bättre? (Ja, även de som är lite slitna.
  Kram

  Grodan
   
 7. reknyl

  reknyl Medlem

  Ett bra tips är nr. 71 som är nyrenoverad och har poolen utanför grinden, är en hörnbungalow vilket innebär att du har gräsmatta på tre sidor. Själv har jag bott där 3 ggr. Senast i november. Maila ditt önskemål till reservas@skahotels.com  (¿)
   
 8. coconut

  coconut Medlem

  Räkna inte med att dina önskemål blir uppfyllda dock, blev inte mina, had eganska många exempel men fick inte nån av dem...Kanske du har bättre tur dock..hursomhleslt så kommer d säkert bli toppen..

  Håller me om att 71 nog är ett bra tips..lärde känna en som bodde i den sist åblev lite avis på henne...

  Maila oxå isåfall att du önskar att det inte finns ett katthus precis vi ditt hus..jag älskar katter visserligen men man var aldrig i fred från dem....vi kunde inte ha öppet fönster på natten när de vsr varmt för då kom hela kattfamiljen in till oss och huserade...

  Om ni har plats för egen kudde så ta me det för de som finns där e bedrövliga...finns ju vakumförpackade på ikea för en billig slant...har man inte plats för dem hem sen kan man ju bara lämna kvar dem.
   
 9. Lottase

  Lottase Medlem

  Hej!

  Vi har oxå en 4 årig dotter med Celiaki! Vi var i San Augustin på Gran Canaria förra året (och vi ska dit igen i år)och vi kan varmt rekommendera att ni packar med er glutenfritt hemifrån - pastan, mjölet, buljongen, knäckebröd, havregryn, flingor, kakor/kex mm osv för det finns inget "glutenfritt" sortiment i de små affärerna - går i princip bara att få tag i på de stora kedjorna på vägen in mot Las Palmas = Carrifour, Corte Ingles. Vi packade även med falukorv, blodpudding mm (för vi hade tillgång till kyl i vårt boende) för det är så dåligt gluten-uppmärkt! Vi tog busen och handlade glutenfritt, men det var dyrare än hemma.

  Pizzeerian i San Augustin (finns fler) finns det tips om på Celiakiföreingens hemsida! Tyvärr är pommes fritten oftast med tillsatser och det är svårt att gå ut att äta "rätt". På flyget hade vi med oss kalla pannkakor för det finns ingen "rätt" mat där heller!

  Hoppas du fick lite mer tips nu! Detta år tar vi med det mesta...
  Lycka till!
  Mvh Lotta

  lotta_71
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis