Los Arcos

Diskussion i 'Boende på Gran Canaria' startad av 1947, 16 april 2006.

 1. 1947

  1947 Medlem

  :DVill bo i bungalows,vad finns mer än Los Arcos.
  Är singel och vill ha lagomt kul !

  tj.
   
 2. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Ja..jag kan ju bara ta de områden vi har bott i..[:I]..Grean Sea vid gränsen S.Augustin & PdI..Los Tunos..som ligger nere vid Faro2, det är ung. lika dánt som Los Arcos. Vet inte vilket resebolag som har det nu (norskt tror jag) Mitt emot Los Arcos ligger ett bungalow område, men kommer aldrig i håg vad det heter. Du kanske får bära hem lite rese kataloger.;) Lycka till med letandet. Kolla in www.sembo.se där kanske fins mer att välja på...

  Anneli
   
 3. anamogán

  anamogán Medlem

  Hej tj!

  Här kommer några förslag från mig:
  PDI: Jardin del sol, på andra sidan gatan mot Santa Fe. Är verkligen jättefina små etage lägenheter som ligger centralt i PDI. Fin trädgård och en stor härlig saltvattenpool!
  San Agustin: Rocas Rojas, små hus med trädgård runt om. Kuperat grönområde där höjdskillnader finns. Kan vara problem om man har svårt för att gå i kuperat område. Området har restaurang, minilivs och fin tennisbana. Många svenskar är ägare av dessa hus som de brukar hyra ut privat.
  Maspalomas: Duna Golf, (har bott här) underbar bungalowanläggning med jätte stort poolområde med jacuzzi. Anläggningen ligger vid golfbanan. Finns inom anläggningen restaurang, café/bar och affär.
  Andra alternativ i maspalomas kan vara: Vista Bella, Capri och Duna Beach.

  Jag tycker att Maspalomas är ett bra alternativ då det finns många fina bungalowanläggningar där och det är relativt lugnt men mycket centralt och nära PDI (om du nu vill vara PDI nära vill säga). Du kan promenera till PDI från Duna Golf, men taxi är ju inte heller så dyrt. Jag tycker också att Maspalomas känns mycket fräschare än PDI. PDI tycker jag har blivit mycket "slitet" av alla turister under åren!

  Hoppas att du finner den bungalow du är ute efter.

  /Anna
   
 4. torpare

  torpare Medlem

  Kan också rekommendera jardin del Sol. Det ligger dock inte på andra sidan gatan från Los Arcos. Los Arcos ligger ganska nära Yumbo.
  Tvärs över gatan från Jardin del Sol ligger Santa Fe, som också är ett Fritidsresorhotell. Det påminner väldigt mycket om Los Arcos, måste vara byggt samtidigt och med närmast identiska ritningar. Även Santa Fe är ett trevligt ställe att bo på.
   
 5. anamogán

  anamogán Medlem

  just det, jag tänkte Santa Fe så klart! Lo siento. Santa Fe som i sin tur också ligger snett mot los molinos som har en super bra restaurang vid samma namn!!
  Jardin del sol ÄR etage lägenheter (vilket jag skrev i mitt inlägg ovan) MEN mycket fina sådana! Det är bra Xerx att du förtydligar det torpare redan har skrivit.......

  /Anna
   
 6. Riggan

  Riggan Medlem

  God afton!
  Vi har goda vänner de sista 3 åren bott 4 veckor på Santa fe. De är helnöjda och nästa år ska de försöka stanna 6 veckor. Verkar vara ett lugnt område men ändå så centralt. Vi brukar gå till dem när vi är nere där samtidigt.
  Ha en trevlig helg:)

  Riggan
   
 7. torpare

  torpare Medlem

  En nackdel med Santa Fe är de många privatägda lägenheterna. Det kan bli väl stökigt och skrikigt vissa helger och kring påsk.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis