Los Claveles Park

Diskussion i 'Boende på Gran Canaria' startad av BEKU, 25 december 2007.

 1. BEKU

  BEKU Medlem

  Hej.
  Åker till Los Claveles Park i Maspalomas i januari.
  Är det någon som har några erfarenheter därifrån?

  MVH
  Beku
   
 2. klara

  klara Medlem

  Hej BEKU!
  Jag säger bara Grattis, att du valt just den bungalowanläggningen. Jag och min man har bott där 2 år på rad och vi fick t.o.m. samma lgh., som var nr.1. Vi hade det som önskemål och vi hade då bara ett par kliv, så var vi vid poolen. Anläggningen har en fantastisk personal. positiva och glada. Det ligger 1,5 km från stranden, men det är ju gångavstånd, annars går där gratis badbussar några gånger per dag. Receptionen är öppen från morgon till kväll. Där finns en poolbar som förvisso har begränsade öppentider, men det är ju inte hela värden. Faro 2 ligger alldeles om knuten. Vi gick faktiskt in till PDI. Det tar ca 30 minuter, eftersom det är en brant backe att gå uppför. Jag brukar på skoj kalla den för djävulsbacken, men jag lovar den tar bra på lårmusklerna. Lycka till och trevlig resa. Berätta gärna när du kommer hem, om hur du upplevde anläggningen. Det är alltid kul, att höra andras åsikter.

  Hälsningar Klara
   
 3. BEKU

  BEKU Medlem

  Hej Klara.

  Det låter lovande med boendet. Vi har bott i PDI flertalet gånger och promenerat till Maspalomas så djävulsbacken känner vi till. Som tur är så finns det ju en vätskedepå där man kan vila sig och släcka törsten.

  Jag återkommer med våra intryck när vi kommit hem.

  Med vänlig hälsning
  Beku
   
 4. Wargclou

  Wargclou Medlem

  Hejsan, även jag ska åka dit nu i mitten av Januari, någon som har andra uppfattningar av anläggning? Tycker det ser mysigt och välvårdat ut på bilder och filmer...
   
 5. BEKU

  BEKU Medlem

  Hej Klara.

  Då är vi hemma igen efter 14 dagar på Los Claveles Park. Vädret har varit bra för årstiden. 20-25 gr. varje dag och inte en regndroppe.

  Jag kan hålla med dig om att boendet var perfekt, rena o fräscha bungalows och trevlig personal. Sen är ju Maspalomas lite utanför händelsernas centrum, så vill man ha butiker och folkliv runt knuten så finns det ju andra ställen att bo på.

  MVH Beku
   
 6. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Vad härligt med en sådan positiv berättelse om Los Claves[:p]...jag ser fram emot att få bekanta mig med det stället[8D]

  AnneliH som längtar till solen
   
 7. klara

  klara Medlem

  Hej!

  Vad kul att höra, att det är fler än vi, som tycker Los claveles park är bra att på på.

  Hälsningar Klara
   
 8. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Här var väldigt lugnt och behagligt att bo:)
  Fint välkomnande med en vinare och ett välkomstbrev.
  Vi hade inte en enda granne, lugnt vid poolen som var varm. Vi bodde i nr 26 och det var vi mycket nöjda med. Inget spring utanför och sol från morgon till sena kvällen. Städning varje dag och mycket trevlig personal. Gratis buss till Maspalomasstranden för den som vill, men det är bara 1.6 km till Fyren, om man följer "kanalen", och det är en trevlig promenad dit. Vi såg massor av papegojor och ödlor på vägen.

  Nackdelen är väl att om man vill ta sig någon annanstans än CCFaro2 så är det taxi som gäller.

  AnneliH som längtar till solen
   
 9. klara

  klara Medlem

  Det är väl lite så vi har tänkt, när vi har bott på Los claveles park, att ska man någon annanstans, så får man ta taxi. Vi håller på att planera höstens resa. Jag ville gärna testa PDI istället igen, men vi kunde inte bestämma oss för, vilket hotell vi ville bo på, så det blir med all säkerhet Los claveles park igen, för tredje året på rad. Det är ju trots allt väldigt lugnt och avslappnat där och mycket trevlig personal, med sjungande städerskor. Det var det i alla fall, när vi bodde där. Det är ju för och nackdelar med allt.

  Klara
   
 10. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Ja, det blir väl ett bra val Klara[8D]...vi mötte ett par som var där förra året också, det verkar vara fler som återkommer. Nattvakten som stod där hade nog inte heller mycket att göra men det känndes tryggt att veta att någon var där och tittade till det på nätterna när receptionen stängde kl 21.;)

  AnneliH som längtar till solen
   
 11. tjollan

  tjollan Medlem

 12. cattis2

  cattis2 Medlem

  Hej Tjollan!
  Visst ser det härligt ut. Det är AnneliH och hennes man som filmat. Om du kollar in hennes hemsida så finns det fler mysiga filmer från Gran Cnaria där!
  Cattis
   
 13. tjollan

  tjollan Medlem

  Hm ja det ante mig att det var en kanierfourmare. Kul att få se bilder och lite mera äkta än det som är i katalogen. Oftast visar dom "finare än i verkligheten"
   
 14. klara

  klara Medlem

  Hej på Er alla glada forumare!

  Jag måste berätta, att i år ska vi vara Los claveles park otrogna. Vi valde Rio sol i Puerto rico i stället. Vi kände, att vi ville bo, där det hände lite mera, men vi kommer med största sanolikhet återvända till Los claveles park igen.
  Är det någon, som har bott på Rio sol, får ni gärna skriva och berätta hur det var.

  Irene
   
 15. tjollan

  tjollan Medlem

  Klara googla och se det var där ajg hittade annelis film, lite omväg dock..
   
 16. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Kul att du gillade filmen Tjollan.
  Ha en bra dag alla !

  AnneliH som längtar till solen
   
 17. tjollan

  tjollan Medlem

  Jo Anneli det var toppen det ger som mer att se än att kika på katalogbilderna. Typ bara bilden på vad som fanns i köket var toppen att veta. Kanske typiskt för oss "kvinnor" men jag uppskattar det.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis