Marina Sol?

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av cilla, 22 oktober 2012.

 1. cilla

  cilla Medlem

  Är det någon som har bott på lägenhetshotellet Marina Sol i Playa Del Aquila, mitt emellan San Agustin och Bahia Feliz? Hur är det, lunchställen, restauranger, lätt att gå till San Agustin?
   
 2. cilla

  cilla Medlem

  Det är TUI som har det. Är det någon som känner till området och hotellet?
   
 3. cattis2

  cattis2 Medlem

  Hittade detta som Elsueco skrivit när jag sökte på forumet:

  "Chrilles betyg:

  Ett lagom stort hotell, beläget mitt emellan Bahía Feliz och San Agustin. Hotellet är byggt i en båge, alla rum vetter ut mot den lilla byn Agila Playa och havet. Rymliga balkonger, med fin utsikt.

  Lägenheterna är fräscha och har en skön semesterkänsla.

  Poolområdet är litet och personligt. Viktigt att välja rätt läge vid poolen, då hotellet skuggar ena halvan på eftermiddagen (typ efter 14.30-15.00) - hitta en solstol i vänstra delen av poolområdet (hotellet bakom dig).

  Aguila Playa är en liten och lugn semesterort. Här finns många privata lägenheter och några få hotell. Det finns jättebra gångvägar till både San Agustin och Bahía Feliz - där utbudet av restauranger osv är större.

  Marina Sol är perfekt om man vill ha en lugn och avslappnad semester på ett fräscht hotell. Vi hade hyrbil hela veckan, då är Marina Sol en perfekt bas.

  100 meter från hotellet finns en busshållplats om du vill ta lokalbussen till San Agustin, Playa del Inglés eller Bahía Feliz.

  På hotellet finns även en innomhus pool och ett litet SPA."

  ...... min egen personliga kommentar är bara att det alltid verkar halvtomt och det ligger lite trist.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis