Marina Suites, Puerto Rico

Diskussion i 'Boende på Gran Canaria' startad av asa, 22 mars 2006.

 1. asa

  asa Medlem

  Hej, jag och min familj kommer att resa till Gran Canaria i februari nästa år. Vi funderar som bäst på Puerto Rico och Vings hotell Marina Suites. Är det någon som har bott där och har några kommentarer om stället? Vi kommer att ha med oss en två-åring, är hotellet lämpligt för barn? Tack på förhand!
   
 2. rogman

  rogman Medlem

  Har inte själv bott där men några kompisar har. Det är ett nybyggt hotell med mycket fina rum och läcker utsikt. (rätt dyrt men ska ma så ska man göra det ordentligt):D
  Pool området är underbart.
  Läs mer om hotellet här: https://www.booking.com/hotel/es/marina-suites.sv.html
   
 3. Belo

  Belo Medlem

  Marina Suites ligger nära stranden,har ej själv bott där men den som
  satt bredvid mig på flyget lovordade hotellet.Nytt, snyggtbra läge.
   
 4. Zaro

  Zaro Medlem

  Det är ett toppen hotell , det är byggt i Canarisk stil... besök stället och ta en drink kanske i baren..

  ZR
   
 5. asa

  asa Medlem

  Tack så mycket för era svar. Vi kollar nog vidare på alternativ tills vidare :)
   
 6. Belo

  Belo Medlem

  Hejsan

  Har bokat till vintern hotell Marina Suites i Puerto Rico, har någon bott där? Är det bra?
   
 7. chica

  chica Medlem

  Hola!

  Även jag hoppas på att få komma till Marina Suites i Puerto Rico till vintern (jul och nyår)

  Har du sett hotellet på tripadvisor, jag bifogar en länk https://www.tripadvisor.com/Hotel_R...-Puerto_Rico_Gran_Canaria_Canary_Islands.html

  Där finns många positiva omdömen om Marina suites. Jag har inte bott där tidigare utan bokade hotellet då jag ville ha en förändring, brukar mest hålla till kring Playa del Inglés och Las Palmas annars samt brukar bo betydligt enklare så det ska bli spännande.
   
 8. Belo

  Belo Medlem

  Hej!

  Åker till Puerto Rico om 2 veckor, skall bo på Marina Suites har någon bott där och isåfall hur är hotellet?
   
 9. Anne

  Anne Medlem

  Hej Belo och alla Ni andra!!

  Vi har bott på Marina Suites i Puerto Rico.

  Det var ett toppenhotell som man bara måste åka tillbaka till.

  Lägenheterna var så läckra så man bara njöt och inte blev det sämre av den underbara utsikten som vi hade. Vi bodde på 5:e våningen och hade kvällssol.

  Jag framförde önskemål om att få hamnutsikt och det fick vi. Det var underhållning hela tiden med båtar som for ut och in i hamnen.

  Polen var fantastisk med bla tre "bubbelstolar" som man kunde sitta och bubbla i och utsikten från polen mot havet var också härlig. Det fanns ingenting som kunde störa den havsutsikten vill jag lova.

  Vi tyckte att veckan var alldeles förträfflig och kommer att åka hit igen. Det finns jättefina bilder av hotellet på nätet som jag vill rekommendera till alla som gillar "Putte" (som ROGMAN på forumet kallar Puerto Rico). Där finns underbara bilder från just hotellet Marina Suites och från Puerto Rico i övrigt.

  För övrigt vill jag rekommendera alla som också gillar att titta på aktuellt väder med webkamerabild från Puerto Rico att gå in på "kanarieoarna.nu/webbkameror/.

  Nästa resa för oss blir den 16:e februari från Skavsta till Lanzarote och skall bo i Puerto del Carmen, Apartments Fariones. Vi har varit i Puerto del Carmen tidigare och tyckte det var trevligt att bo där. Där finns bla en gammal stadskärna med inhemsk befolkning och inte så turistiskt som Puerto Rico.
  Det finns dock mycket trevliga och mysiga ställen att gå ut och äta på och dessutom, som vi tycker om, många pubar med levande musik. Men det är kul med omväxling. Nu hoppas vi på fint sportlovsväder på alla Kanarieholmarna.

  Med hälsningar från Anne
   
 10. anamogán

  anamogán Medlem

  Anne: Det var en jätte bra väder sida du tipsade om! Tack!:)

  Ha det så trevligt på resan. Det är också en fin och mysig ö!! Vi hade en fin semester där men det var länge sedan nu, -98 var jag där sist.

  /Anna :)
   
 11. Belo

  Belo Medlem

  Tack för informationen Anne. Det låter jättebra!
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis