Marknad i Playa d Ingles

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av soligen, 1 oktober 2007.

 1. soligen

  soligen Medlem

  Vet någon var den marknad ligger som finns i Playa del Ingles och har öppet nästan varje kväll i veckan? På en engspråkig sida står det "Parque Europeaon" men det säger mig inte nånting.
   
 2. Emtehed

  Emtehed Medlem

  Den ligger i Europa Parken[:eek:)]

  Förlåt -soligen- jag kunde bara inte låta bli.
  (jag vet inte heller var Parque Europea ligger[?]
  Jan E
   
 3. SuperMita

  SuperMita Medlem

  Intressant, intressant. Är det en kvällsmarknad ni talar om?
  Hur hittar men enklast dit från San Agustin? Vilken tid? Vad finns att köpa?
  Tacksam för allt.
  SuperMita
   
 4. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Ja, det skulle vara intressant att höra vad det är för marknad som är öppen nästan varje kväll och var den ligger....vet bara den vid busstationen...men det kanske är något nytt påhitt...:)
  Jag skulle tro att det är samma grejer som hänger över allt i alla krimskrams affärer.

  Anneli
   
 5. SuperMita

  SuperMita Medlem

  Tar gärna emot mera info om denna marknad?
   
 6. tjollan

  tjollan Medlem

  Hm vi var på en marknad som jag tror är öppen vissa dagar och dra mig i a--let vad otrevliga försäljarna var! Om du tittade på en vara och inte köpte så högg dom som kobror! Blä vad less jag vart! Och det var inte Canarier utan asiater av pakistanskt och eller indiskt ursprung.
   
 7. cattis2

  cattis2 Medlem

  Jag har läst om nån marknad som börjar typ vid 19.30 och håller på fram till 23 tror jag. Den skulle vara vid något torg nära minitåget i PdI. Har inte varit där och hittar inte broschyren jag läste det i heller så jag vet inte mer. Har för mig att det typ skulle vara loppmarknad, men som sagt jag är inte säker på att jag minns rätt.... Som ni vet kan ju minnet svika en ibland.
  Cattis
   
 8. SuperMita

  SuperMita Medlem

  Okej, vi får väl höra oss för och se. Men nu nämde du Minitåg i PI, det får du berätta mer om :)) Om du vill....
  När, var och hur?
   
 9. cattis2

  cattis2 Medlem

  Minitåget har sin station vid Parque Europeo. Om du går på Av. de Tenerife, från Yumbohållet, och korsar Calle de San Cristobal de La Laguna så ska det ligga på höger sida ganska strax efter korsningen. Jag vet inte riktigt vart minitåget åker, eftersom vi inte åkt med det, men läste i en turistbrochyr att man ska kunna åka det om man inte orkar gå från stranden till hotellet. Fick ett flygblad med priser o tider, men kan tyvärr inte hitta det. Om du går in på google earth och söker på Parque Europeo i PdI så kan du se det där.
  Marknaden som är där är må - lö 19.30 - 23.30. Et husflidsmarket står det i Dag&Natt, kan det betyda loppmarknad, tro?
  Cattis
   
 10. mysan

  mysan Medlem

  Vi har ju varit riktiga Ture-Turister[:eek:)] när vi var på GC första gången med barnen 2005. Då åkte vi detta minitåg och jag hade också sett att det skulle vara en marknad i parque Europa. Mycket riktigt, vid minitåget låg det en stor öde plats med tomma småbutiker. Antar att det är där som marknaden brukar vara. Fast där såg väldigt ödsligt ut dagtid, lockade ju inte att gå dit och utforska under dygnets mörka timmar[:0] om man så säger. Men jag ska kolla det nu när vi kommer ner[:p].
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis