Marknaden i San Fernando

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av cattis2, 8 januari 2005.

 1. cattis2

  cattis2 Medlem

  Hej
  Finns det någon som kan förklara vägen till Marknaden i San Fernando från Yumbocenter i Playa del Inglés?
  Cattis
   
 2. cattis2

  cattis2 Medlem

  Läste nu ett inlägg i det gamla forumet, där var det någon som skrev att marknaden ligger 5 min från Koala i Maspalomas. Det är ju där vi ska bo så kanske någon kan vägen därifrån istället?
  Cattis
   
 3. Björn

  Björn Medlem

  Hejsan Cattis,
  är det första vistelsen på Koala? Om man går ut mot rondellen vid fotbollsplanerna och går höger, upp för backen så kommer man till marknaden, den ligger vid nästa korsning. Marknaden är bara öppen på onsdagar och lördagar, dessutom bara fram till kl 13 eller 14.

  Koala ligger i vänsterkanten på B5 (nr24) och marknaden är den korsformade, röda byggnaden rakt ovanför.
  Hoppas att du fick lite hjälp av detta.

  Vi har bott på Parque Nogal ett par gånger, ligger i samma område som Koala, ett jämförelsevis litet komplex med drygt 50 bungalows, en restaurang med i vårt tycke god mat och en helt fantastisk personal.

  Björn
   
 4. cattis2

  cattis2 Medlem

  Hej Björn!
  Tackar för ett bra svar. Det verkar ju inte alls vara svårt att hitta dit så det ska nog t.o.m jag göra.
  Det är första gången vi bor på Koala, vi har varit i Palya del Inglés tidigare och då bott på Tamaragua och Iguazu, så det blir en ny upplevelse att bo där. Det har blåst mycket de gånger vi varit där, så jag tror nog det kommer göra det nu med eftersom vi åker ungefär vid samma tid varje gång!
  Cattis
   
 5. Björn

  Björn Medlem

  Marknaden är välbesökt så räkna med trängsel !
  Glöm bara inte att gå till vänster i rondellen ibland, då kommer ni till tivolit, jaja, det är inte stort men ändå och gillar ni bowling så finns där en fin hall.

  Björn
   
 6. cattis2

  cattis2 Medlem

  Hej
  Tackar för tipsen Björn! Marknaden är ju verkligen värt ett besök. Där finns praktiskt taget allt man kan tänkas vilja handla. Tivolit var vi också vid. Det var ju väldigt litet, men minsta tjejen trivdes. Karusellerna passade henne ypperligt! Hästarna de hade var söta också. Det blev ingen bowling, det var så mycket folk där hela tiden.
  Cattis
   
 7. Björn

  Björn Medlem

  Så lite så!
  Ska själv göra ett besök eller två på marknaden i juli. Kul att nån uppskattade tivolit trots dess litenhet.
  Björn
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis