Maspalomas eller Puerto Rico

Diskussion i 'Boende på Gran Canaria' startad av mmm, 27 februari 2009.

 1. mmm

  mmm Medlem

  Tänkte boka en resa ettdera till Maspalomas och då Blue Star Dunas Maspalomas eller Puerto Rico och Sungarden Sunsuites. Reser med två tonåringar så vilken av dessa är månne bättre lämpad.
   
 2. Bumpen

  Bumpen Medlem

  Välkommen hit till detta underbara forum mmm!

  Själv har jag bott både i Putte (Puerto rico) och Mas Palomas. Och väljer jag bara på orterna så är nog Putte att föredra. Nästan alla matställen mm. kompakt på ett ställe. Och i Mas Palomas tyckte jag det var långt till allt.
  Sen är det nog lika långt till stranden från erat boende. Men Putte är överlägset om man gillar att bada i havet. För där finns det bästa badstället jag upplevt på Gran Canaria.

  Men sen beror det ju på skillnaden mellan boendena. Har ni allt ni önskar i ert beonde i Mas Palomas. Så behöver ni ju inte matställen mm.!
  Sen låg ju alternativet i Putte låg nära Köpcentrumet och vattenlandet.

  Och jag hoppas ni blev lite klokare efter mitt inlägg[?] :)
   
 3. klara

  klara Medlem

  Väkommen till forumet.

  Jag har bott både i Maspalomas och Puerto rico. Hade jag varit dig, hade jag valt Maspalomas. Blue Star Dunas har väl det mesta inom anläggningen och på de flesta bungalowanläggningar där ute, kan ni åka gratis badbuss till stranden, om ni tycker det är för långt att gå. Själv föredrar jag stranddynorna i Maspalomas. Dessutom är det nära till Playa del ingles, med tanke på att du reser med två tonåringar. Där finns mycket att fördriva tiden med.

  Lycka till, vad du än väljer!

  Irene
   
 4. Björn

  Björn Medlem

  Om ungdomarna är i övre eller nedre tonåren kanske har lite betydelse men Maspalomas med närheten till Playa del Inglés är gissningsvis något som uppskattas.
  Att det dessutom blir lite närmare till Vecindario och Las Palmas när suget efter shopping sätter in är inte helt fel heller.
   
 5. coconut

  coconut Medlem

  Jag har bott i Puerto Rico vid ett tillfälle för några år sen å vi bodde då på detta hotellet som du nämner...Stället är superbra...fina lägneheter med enorma terasser, god frulle och nära till centrumet där ni kan handla billigt till ert lägenhetshotell, Hiperdino finns numera i deras centra och centrat sägs byggas ut hela tiden. Puerto rico är ett ställe som vi alltid återvänder till iallafall över dan när vi åker...Tror säkert det finns saker för tonåringar att göra där...Vill man till Las Palmas även om det e längre från Putte dit så går det ju bussresor från hotellet dit som gör att det inte känns krångligt...Maspalomas ska vi bo nästa gång(har hitills inte bott på samma ställe 2 ggr)..Å som Björn säger så e ju det nära till Pdi och tex yumbocentrum eller kashbah där det finns en hel del att göra för stora och för små...

  HOppas din beslutsångest ger sig snart...:)
   
 6. mmm

  mmm Medlem

  Tack för alla tipsen. Båda alternativen verkar vara bra. Men blev ändå Puerto Rico den här gången.
   
 7. coconut

  coconut Medlem

  Grattis till ett toppenhotell då...å trevlig resa....

  Ett tips bara...man får ett nyckelkort som sätts på insidan av dörren för att ge ljus, när det dras ur om man ska ut så släcks ljuset...Blev lite halvjobbigt när mamma vill sitta kvar å läsa när jag ville ner på stan å jag inte visste om hon skulle hinna lägga sig innan jag kom tillbaks...Hur göra med kortet då liksom...Har ni möjlighet att ta med en liten minilampa så gör det:)
   
 8. cattis2

  cattis2 Medlem

  Coconut: Det är samma system på Koala med nyckelkort. Om man säger till i receptionen så kan man få fler kort.
  Cattis
   
 9. coconut

  coconut Medlem

  jaha ...trodde det beräknades på antal resande att man skulle klara sig på d om man bara var 2 vuxna...görbra...tack....
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis