Maspalomas Resturang

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Jonas71, 12 januari 2007.

 1. Jonas71

  Jonas71 Medlem

  Hejsan!
  Då vi ska dit om knappt en vecka vore det bra om ni kunde tipsa om några bra resturanger i området runt maspalomas.
  Vi har tidigare besökt flera ställen i Faro2 bla. "Adrians" som tydligen inte finns längre.
  Vad skulle ni rekomendera?
   
 2. klara

  klara Medlem

  Hej!
  Jag skulle föreslå att ni åker ut till Meloneras och hälsar på hos Pedro på resturang Toro piedra. Den resturangen ligger på Varadero köpcenter. Där finns även många fina resturanger längs med strandpromenaden i playa Meloneras. Vi bodde i Maspalomas i oktober månad och det är inte långt alls till Meloneras, endast ett fåtal kilometer. Vi åkte taxi dit och var där ute nästan varje kväll. Ett fåtal gånger var vi i PDI, men vi har tröttnat lite på att åka in dit. Vi har bott där inte mindre än sju ggr., så det är kanske därför. Var i Maspalomas ska ni bo? Vi bodde på Los claveles park i höstas. Det var en kanonfin bungalowanläggning. Året dessförinnan bodde vi i Meloneras. Det är ju kul att testa lite olika orter på ön. Hoppas att ni får en skön semester.
  Hälsningar Klara
   
 3. Björn

  Björn Medlem

  Altstadt Düsseldorf är en restaurang i Faro2 som vi gärna besöker. Simón är kanske inte den roligaste att träffa på, med sitt "vacker" och "fyl" men både han och Silvia är mycket tillmötesgående, personalen likaså, "Vanheden", "engelsmannen" som egenligen är tysk och "varsågod" :D. Högst up i Faro2 finns Cho Juanillo, där är tallriken välfylld och naturligtvis har vi en vän även där, Ali. :)
   
 4. Jonas71

  Jonas71 Medlem

  Hej Klara!
  Vi ska bo på blue Star Koala den här gången
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis