Meloneras

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av torpare, 3 april 2006.

 1. torpare

  torpare Medlem

  Nyss hemkomna försöker vi anpassa oss till vintern igen.
  Har någon bott i Meloneras eller västra delen av Maspalomas?
  Vi har bott i PdI de senaste sex åren men nu tycker vi att PdI börjar kännas väl nedslitet, smutsigt och lite sunkigt. Meloneras känns däremot rent, fräscht och nytt. Någon som har testat och som har förslag på hotell?
   
 2. hallonback

  hallonback Medlem

  Jepp, vi har testat och kan varmt rekommendera Bahia Meloneras bungalows, hög klass, byggt 99, inte alltför dyrt.
  Vi tänker i alla fall åka tillbaka dit.
   
 3. klara

  klara Medlem

  Hej torparen.
  Vi bodde på en anläggning i Meloneras, som heter Cai beach. Det är en radhusliknande anläggning, som vi varmt rekommenderar. Vi åkte med fritidsresor och ämnar åka tillbaka nu i höst när min man nollar. Vi hade precis som ni tröttnat på PDI och ville testa något nytt. I sommar tar vi en avstickare till Puerto rico och ska bo på en anläggning som heter J.B och åker då med always. Då ska vi bara vara iväg en vecka. Vi har aldrig varit i Puerto rico heller, så det ska bli roligt att testa ytterligare någonting nytt inom ön. Gissa om vi längtar. Klara
   
 4. hallonback

  hallonback Medlem

  Angående Meloneras kan ju nämnas att området är till stor del ännu under uppbyggnad, dvs om man kommer i närheten av något byggprojekt kan det tidvis vara väldigt störande när man ligger och solar.
  Det hände för oss under veckan som vi var där, vi hade tur i oturen då det inföll 2 helgdagar mitt i veckan.
  Till exempel centret vid Meloneras stranden är ännu inte färdigt byggt...
   
 5. torpare

  torpare Medlem

  Tack så tips.
  Jag tror vi ska testa Meloneras eller Västra Maspalomas nästa vårvinter.
  Vi kikade på strandcentrumet i Meloneras för en dryg vecka sedan. Det ser ut att bli jättefint. Flera butiker och restauranger har redan öppnat men en del återstår.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis