Men suck

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av SkitSur, 22 april 2006.

 1. SkitSur

  SkitSur Medlem

  För något år sedan så hittade jag detta forum, det va inte så värst aktivt men det stod mycket intressanta saker just om vårat favoritresemål GC.

  På senare tid så blev det massor av bra inlägg från dom som varit där nyligen och som dessutom delade med sig av sina bilder från utflykter o dyligt.

  Men....

  Sen blev det ett forum för dom som var mer intresserade av "ni gjorde så" osv, av många inlägg att döma så verkar det mest vara "ni ska tycka mest synd om mig" på ett flertal av debatörerna.

  Att radera sina egna ilägg va nog det mest patetiska och barnsligaste jag sett på länge, förstör ju hela trådarna.

  Om man inte ens klarar av att ta kritik när man är anonym hur fan klarar man då det i irl?

  Ne ta tillbaka forumet till dess ursprung och respektera att andra har olika åsikter, alla kan inte gilla samma saker.

  Ett stort plus till alla som skrivit om sina resor/erfarenheter, hoppas ni fortsätter o skriva. (ska själv försöka plita ner lite ;))
   
 2. R Nublo

  R Nublo Medlem

  Tror inte de e därför nån, raderar sina inlägg...tror nog att dom deletas för att dom lessnat på detta forum. Vilket är trist...jag skriver inte så ofta men jag har verkligen njutit av inläggen den senaste tiden.

  Vamos al la playa......

  El Rocke Nublo [}:)]
   
 3. Janneman

  Janneman Medlem

  Tjena gott folk. Jag tycker att det är tråkigt att folk lämnar forumet, oavsett vem. Jag tycker att det är ännu tråkigare att de raderar inlägg, i de trådar de skapat, samt trådar andra har skapat. Går man in och läser nu, är ju trådarna kassa... Brist på respekt för dem som skrivit i forumet och svarat på frågor och annat. Det gör det svårt för nya besökare att få grepp om texterna och om folk här inte velat skriva och delta i trådarna då är jag förvånad över om de är mer sugna nu.... Vill man lämna forumet, fine, gör det då med stil och lämna inläggen för andra att läsa.
  Ha de gött alla!!
  Janneman
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis